Υποψήφιος στις εκλογές θα είναι Κώστας Αχ. Καραμανλής


Φαίνεται πως δεν ιδρώνει το αυτί κανενός...

«Η ελληνική κοινωνία βρίσκεται ακόμη υπό την επήρεια του σοκ που έχει προκαλέσει το τραγικό πολύνεκρο δυστύχημα στα Τέμπη», τόνισε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου, ξεκινώντας την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών σήμερα Δευτέρα. Και συνέχισε... «Μπροστά στο ανείπωτο δράμα του δυστυχήματος στα Τέμπη, ο πρωθυπουργός ζήτησε μια μεγάλη και βαθιά συγγνώμη, όχι μόνο εκ μέρους της κυβέρνησης αλλά και όσων κομμάτων έχουν κυβερνήσει», είπε ο κ. Οικονόμου. «Δεν πρόκειται να κρυφτούμε πίσω από ένα ανθρώπινο λάθος. Οι ευθύνες για την τραγωδία στα Τέμπη θα αποδοθούν».

Ο ίδιος έδωσε εγγυήσεις για την διαλεύκανση των αιτίων του τραγικού δυστηχήματος: «Η κυβέρνηση εγγυάται ότι θα διευρενηθεί πλήρως κάθε πτυχή, για να αποδοθούν οι ευθύνες εκεί που ανήκουν. Ο κ. Μητσοτάκης συνομίλησε με την Ούρσουλα Φον ντερ Λάιεν και ζήτησε βοήθεια για την αναβάθμιση του σιδηροδρομικού δικτύου. Η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής υποσχέθηκε κάθε στήριξη άμεσα, με έμφαση στα ζητήματα ασφάλειας» τόνισε ο κ. Οικονόμου.

Και απαντώντας σε ερώτηση για το εάν στα ψηφοδέλτια της Νέας Δημοκρατίας θα είναι ο μέχρι πρόσφατα υπουργός Υποδομών και Μεταφορών Κώστας Αχ. Καραμανλή απάντησε:

«Από την πλευρά της ΝΔ και του κου Καραμανλή δεν υπάρχει πρόθεση να μην είναι υποψήφιος στις βουλευτικές εκλογές», είπε χαρακτηριστικά ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Καραμανλής παραιτήθηκε από τη θέση του υπουργού Μεταφορών και Υποδομών, μετά το τραγικό, πολύνεκρο σιδηροδρομικό δυστύχημα στα Τέμπη, αναλαμβάνοντας την πολιτική ευθύνη! Φαίνεται, ότι αυτή η πολιτική ευθύνη εξατμίζεται από την πλευρά του πρώην υπουργού και του Πρωθυπουργού (ως αποδέκτης της υποψηφιότητας) στην προκήρυξη των εκλογών!

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη