13χρονη Σουηδή βιάστηκε από 17χρονο Σύριο με αποτέλεσμα να υποστεί εσωτερική αιμοραγία στην κοιλιακή χώρα.


Τον Ιούλιο ένα 13χρονο κορίτσι βιάστηκε τόσο ανελέητα που υπέστη εσωτερική αιμοραγία. 

Χρειάσθηκε να διακομισθεί  με ασθενοφόρο από το δάσος . Ο «17χρονος» Σύρος που κατηγορείται τώρα για το έγκλημα δεν κινδυνεύει να αναγκαστεί να εγκαταλείψει τη Σουηδία εάν καταδικαστεί καθώς ο εισαγγελέας επέλεξε να μην ζητήσει απέλαση.

Ένας Σύρος που ισχυρίζεται ότι είναι 17 ετών κατηγορείται για τον ασυνήθιστα σκληρό, βίαιο και απρόβλεπτο βιασμό του 13χρονου κοριτσιού στο Hovdala της Scania. Σύμφωνα με το κατηγορητήριο, το έγκλημα διαπράχθηκε στις 12 Ιουλίου σε απομακρυσμένο σημείο του δάσους όπου είχε παρασύρει την νεαρή κοπέλα. Εκεί, σύμφωνα με τη Fria Tider, φέρεται να του εξανάγκασε κάθε είδους σεξουαλικές πράξεις με κάθε δυνατό και αδιανόητο τρόπο. Σύμφωνα με τη μήνυση του κοριτσιού μετά τον βιασμό υπέστη εσωτερική αιμοραγία στην κοιλιακή χώρα.

Καθώς ο ύποπτος Σύρος φέρεται να χρησιμοποίησε βία κατά του κοριτσιού καθ' όλη τη διάρκεια της πράξης και βίαιη προσέγγιση κατά τη διάρκεια του ίδιου του βιασμού και «επέδειξε ιδιαίτερη απερισκεψία και βαρβαρότητα» καθ' όλη τη διάρκεια της πράξης, η κατηγοριοποίηση της εισαγγελίας είναι επιβαρυντικός βιασμός κατά παιδιού.

Το Περιφερειακό Δικαστήριο του Hässleholm δηλώνει ότι δεν θα δημοσιοποιήσει εικόνες ή μέρη από την έκθεση προκαταρκτικής έρευνας. Η δίκη θα γίνει επίσης κεκλεισμένων των θυρών.

Ωστόσο, ο «17χρονος» Σύριος δεν κινδυνεύει με απέλαση αν κριθεί ένοχος για το έγκλημα. Κι αυτό γιατί ο εισαγγελέας της υπόθεσης δεν έχει ζητήσει απέλαση σε περίπτωση καταδίκης.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη