Πρόεδρος Τραμπ: Θα απελάσω όλους τους μετανάστες που υποστηρίζουν τη Χαμάς. Κανένας πρόσφυγας από τη Γάζα στην Αμερική


Ο Τραμπ υπόσχεται να αποκλείσει τους συμπαθούντες τη Χαμάς, τους πρόσφυγες της Γάζας αν εκλεγεί.

Στην Αϊόβα, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ και επικρατέστερος υποψήφιος των Ρεπουμπλικανών λέει επίσης ότι αν του δοθεί δεύτερη θητεία, δεν θα επιτρέψει να εισέλθουν στη χώρα όσοι “θέλουν να καταργήσουν το κράτος του Ισραήλ

Διπλασιάζοντας τη σκληρή μεταναστευτική πολιτική που έχει εδώ και καιρό εμψυχώσει τη βάση του, ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ υποσχέθηκε τη Δευτέρα να αποκλείσει τους πρόσφυγες από τη Γάζα από τις Ηνωμένες Πολιτείες και να επεκτείνει αμέσως την ταξιδιωτική απαγόρευση που είχε επιβάλει την πρώτη θητεία του στους πολίτες ορισμένων μουσουλμανικών χωρών, αν κερδίσει μια δεύτερη θητεία.

Μιλώντας σε υποστηρικτές του στην Αϊόβα, ο Τραμπ δήλωσε ότι αν επιστρέψει στο Οβάλ Γραφείο, θα αρχίσει αμέσως “ιδεολογικό έλεγχο” για όλους τους μετανάστες και θα αποκλείσει όσους συμπαθούν την τρομοκρατική οργάνωση Χαμάς και άλλες ισλαμιστικές τζιχαντιστικές ομάδες, καθώς και όσους υποστηρίζουν την καταστροφή του Ισραήλ.

Οι τρομοκράτες της Χαμάς πραγματοποίησαν νωρίτερα αυτόν τον μήνα τη χειρότερη επίθεση στην ιστορία του Ισραήλ, με περισσότερους από 1.500 ενόπλους να διασπούν το φράγμα των συνόρων, δολοφονώντας περίπου 1.300 ανθρώπους, οι περισσότεροι από τους οποίους ήταν άμαχοι που σφαγιάστηκαν στα σπίτια τους ή σε υπαίθριο μουσικό φεστιβάλ, και απαγάγοντας τουλάχιστον 199 ανθρώπους όλων των ηλικιών στη Λωρίδα της Γάζας. Το Ισραήλ απάντησε με μια μεγάλης κλίμακας εκστρατεία βομβαρδισμών κατά στόχων της Χαμάς στη Γάζα, με στόχο την ανατροπή της κυριαρχίας της τρομοκρατικής οργάνωσης στον παλαιστινιακό θύλακα.

Αν συμπάσχεις με τους ριζοσπάστες ισλαμιστές τρομοκράτες και εξτρεμιστές, απορρίπτεσαι”, είπε. “Αν θέλετε να καταργήσετε το κράτος του Ισραήλ, απορρίπτεστε. Αν υποστηρίζεις τη Χαμάς ή οποιαδήποτε ιδεολογία που έχει σχέση με αυτό ή οποιαδήποτε άλλη πραγματικά αρρωστημένη σκέψη που περνάει από το μυαλό των ανθρώπων – πολύ επικίνδυνες σκέψεις – αποκλείεσαι”.

Ο πρώην πρόεδρος και επικρατέστερος υποψήφιος του Ρεπουμπλικανικού Κόμματος δήλωσε επίσης ότι θα απελάσει επιθετικά τους μόνιμους αλλοδαπούς με “τζιχαντιστικές συμπάθειες” και θα στείλει πράκτορες μετανάστευσης σε “διαδηλώσεις υπέρ των τζιχαντιστών” για να εντοπίσουν τους παραβάτες.

“Στον απόηχο των επιθέσεων στο Ισραήλ, οι Αμερικανοί έχουν αηδιάσει βλέποντας την ανοιχτή υποστήριξη προς τους τρομοκράτες μεταξύ των λεγεώνων των αλλοδαπών υπηκόων στις πανεπιστημιουπόλεις. Διδάσκουν στα παιδιά σας το μίσος”, είπε. “Υπό την κυβέρνηση Τραμπ, θα ανακαλέσουμε τις φοιτητικές βίζες των ριζοσπαστικών αντιαμερικανών και αντισημιτών αλλοδαπών στα κολέγια και τα πανεπιστήμιά μας και θα τους στείλουμε κατευθείαν πίσω στην πατρίδα τους”.

πηγη

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη