O Σιωνιστής Αμερικανός γερουσιαστής Markwayne Mullin (R) δηλώνει ότι: "Πρέπει να επιτεθούμε στο Ιράν - τώρα!"


Ο Ρεπουμπλικανός νεοσυντηρητικός γερουσιαστής από την πόλη Τάλσα της Οκλαχόμα, περιγράφει την ηγεσία του Ιράν ως ένα μάτσο αλαζονικούς νταήδες που έχουν απόλυτη ανάγκη από ένα μάθημα που θα τους δωθεί από τις ανώτερες Ηνωμένες Πολιτείες.

Στην εκπομπή Rob Schmitt Tonight του Newsmax TV της Τετάρτης , ο ειλικρινής νεοσυντηρητικός γερουσιαστής της Οκλαχόμα, Σιωνιστής Markwayne Mullin (R) υποστήριξε ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες πρέπει να επιτεθούν αμέσως στρατιωτικά στο Ιράν και ότι ακόμη κι αν η χώρα αυτή μπορούσε θεωρητικά να ανταποδώσει, τότε στην πράξη θα υποκύψετε στην ανωτερότητα και πίσω.

« Το κεφάλι του φιδιού πρέπει να κοπεί »

Ο οικοδεσπότης Rob Schmitt ζήτησε από τον γερουσιαστή να εξηγήσει λεπτομερώς το σκεπτικό του.

— Ναι, πρέπει. … Το Ιράν είναι νταής και θα συνεχίσει να είναι νταής αν δεν απειληθεί. Ο λόγος που έμειναν εντός των ορίων τους υπό τον Πρόεδρο [ Donald ] Trump ήταν επειδή τον φοβόντουσαν. Ήξεραν ότι τα λόγια του σήμαιναν κάτι και ότι θα ακολουθούσαν δράση αν έκαναν αυτό που έκαναν αυτή τη στιγμή. Η Μέση Ανατολή, Ρομπ, ανταποκρίνεται μόνο στη δύναμη, όχι στα λόγια. Ρητορική παράγουν όλη την ώρα. Σκεφτείτε αυτό που είχαν εναντίον των ΗΠΑ από τα τέλη της δεκαετίας του εβδομήντα. … Αυτά τα άτομα που όλοι θέλουν να γίνουν δικτάτορες, σηκώνονται και λένε τα χειρότερα πράγματα που μπορούν - αλλά ποτέ δεν ακολουθούν τα λόγια με τη δράση. Αν τους νικήσεις πίσω τον Rob, τότε θα κάνουν πίσω. Θα πουν φρικτά πράγματα, αλλά θα κάνουν πίσω. Και πρέπει να κόψουμε το κεφάλι αυτού του φιδιού. Αυτό είναι όλο. Η Χαμάς δεν είναι το κεφάλι. Η Χεζμπολάχ δεν είναι το κεφάλι. Ο χρηματοδότης της Χεζμπολάχ και της Χαμάς είναι το Ιράν - όλοι το ξέρουν αυτό.

Ο Schmitt στη συνέχεια ρώτησε πώς βλέπει ο Mullin την προοπτική μιας επίθεσης στο Ιράν που θα οδηγήσει σε έναν ευρύτερο πόλεμο.

— Δοκιμάζουν ήδη την αποφασιστικότητα της Αμερικής, είτε μας αρέσει είτε όχι, δοκιμάζουν την αποφασιστικότητα της Αμερικής. Άρα θα συνεχίσουμε να καθόμαστε πίσω και να αγνοούμε; Όπως κάναμε τον Οσάμα Μπιν Λάντεν; Μέχρι να γκρεμίσουν τελικά τους πύργους; Αυτό έγινε. Υπήρχαν πολλές περιπτώσεις που θα είχαμε καταφύγει στον Οσάμα Μπιν Λάντεν. Αλλά προσπαθήσαμε να τον κατευνάσουμε και δεν το έβαλε κάτω. Ούτε το Ιράν θα φύγει - μέχρι να τους χτυπήσεις μια γροθιά στο πρόσωπο, είπε ο γερουσιαστής της Οκλαχόμα, Markwayne Mullins.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη