Το Κογκρέσο σύνταξε νομοσχέδιο το περασμένο καλοκαίρι που ονομάζεται «Νόμος για τη νόσο Χ» – γνωρίζουν ότι πρόκειται να κυκλοφορήσει άλλο βιοόπλο;


Τον Ιούνιο του 2023, το Κογκρέσο των Ηνωμένων Πολιτειών ενέκρινε αθόρυβα ένα νομοσχέδιο που ονομάζεται Ψήφισμα 3832 της Βουλής, γνωστό και ως Νόσος Χ του 2023, το οποίο αναφέρεται σε μια μυστήρια μετάδοση που τυχαίνει να αποτελεί αντικείμενο ενός Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF). συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στις 17 Ιανουαρίου 2024.

Στη συνεδρίαση του WEF, συζητήθηκε ότι η νόσος Χ «θα μπορούσε να έχει 20 φορές περισσότερους θανάτους από τον COVID». Γνωρίζουμε επίσης ότι η συζήτηση για τη νόσο Χ ξεκίνησε τουλάχιστον από το 2018 όταν το WEF το ανέφερε σε ένα άρθρο.

Αυτό που είμαστε περισσότερο από πιθανό μάρτυρες με αυτή τη νέα αποκάλυψη είναι το σκηνικό που ετοιμάζεται για έναν ακόμη γύρο lockdown τύπου COVID, εντολές μάσκας και οτιδήποτε άλλο οι δυνάμεις που θα ρίξουν στον κόσμο μόλις απελευθερώσουν το επόμενο προσχεδιασμένο βιοόπλο τους, γνωστό ως Νόσος Χ.

Μπορείτε να δείτε τα περιεχόμενα του νόμου για τη νόσο X του 2023 σε αυτόν τον σύνδεσμο .

Γνωρίζει το Κογκρέσο κάτι που δεν γνωρίζει η Αμερική;

Εν ολίγοις, ο νόμος Disease X του 2023 αποκαλύπτει σχέδια για τη δημιουργία ενός νέου προγράμματος στο BARDA (Biomedical Advanced Research and Development Authority) για την ανάπτυξη ιατρικών αντίμετρων για τυχόν μελλοντικές ιογενείς απειλές που έχουν δυναμικό πανδημίας. Με άλλα λόγια, υπάρχουν περισσότεροι COVID-19 που υποχωρούν.

Η νομοθεσία είναι σκόπιμα ασαφής, κάτι που σίγουρα δεν είναι τυχαίο. Η ασαφής νομοθεσία τείνει να είναι ευρύτατη στο πεδίο εφαρμογής της μόλις εκτελεστεί, πράγμα που σημαίνει ότι η σοβαρότητα των προθέσεών της είναι πιθανώς τεράστια και εκτεταμένη.

Μια αναφορά από το UnHerd που κάλυπτε τα όσα έλαβαν χώρα στη συνεδρίαση του WEF για τη νόσο X περιέγραψε όσα συζητήθηκαν εκεί ως «ανησυχητικά», σημειώνοντας ότι δείχνει «σημάδια επιτάχυνσης των τεχνοκρατικών τάσεων στην ετοιμότητα για πανδημία, οι οποίες έχουν παγιωθεί μόνο μετά τον Covid».

Η συνάντηση τύπου πάνελ ξεκίνησε με μια δήλωση του γενικού διευθυντή του ΠΟΥ Τέντρος Αντανόμ Γκεμπρεγέσους, ο οποίος προσπάθησε να διευκρινίσει όλη την «παραπληροφόρηση» σχετικά με την ίδια την επιτροπή, καθώς η λεγόμενη παραπληροφόρηση είναι η νούμερο ένα παγκόσμια απειλή αυτή τη στιγμή, σύμφωνα με το WEF. Έκθεση Παγκόσμιων Κινδύνων 2024.

Ο Γκεμπρεγέσους επέμεινε ότι κανείς δεν πρέπει να ανησυχεί για τη νόσο Χ, η οποία είναι απλώς ένα σύμβολο κράτησης θέσης για μελλοντικές βιολογικές απειλές. Συνέχισε να περιπλανιέται από εκεί για την ενίσχυση της υγειονομικής περίθαλψης και της εκπαίδευσης και την υποστήριξη των κοινοτήτων καθώς προετοιμάζονται για μια επερχόμενη πανδημία της νόσου Χ.

Μόνο μία φορά κάποιος στο πάνελ ανέφερε τη λέξη lockdown και προήλθε από ένα στέλεχος υγείας από την Ινδία με το όνομα Preetha Reddy, ο οποίος συνέστησε ότι η επόμενη πανδημική απάντηση θα πρέπει να τραβήξει μια σελίδα από τον τρόπο λειτουργίας του στρατού.

«Ανά πάσα στιγμή, όλα μπορούν να συμβούν και δεν ξέρουμε από ποια πλευρά μπορεί να προέλθει», είπε.

«Δυστυχώς, η εστίαση στη νόσο Χ είναι ενδεικτική ενός ευρύτερου φαινομένου: την άνοδο του νέου μας κράτους βιοϊατρικής ασφάλειας, που αντιπροσωπεύεται καλύτερα από τις τεχνοκρατικές δομές διακυβέρνησης που οδήγησαν νόμους έκτακτης ανάγκης για lockdown, εντολές μάσκας και εμβολίων, καραντίνες, κλείσιμο σχολείων και λογοκρισία. " ανέφερε η UnHerd σχετικά με τη συνάντηση του WEF.

"Αυτό είναι συνυφασμένο με τη σημασιολογική προέλευση της νόσου Χ, η οποία βαφτίστηκε στο Προσχέδιο Ε&Α του ΠΟΥ το 2017 για να βοηθήσει στην ιεράρχηση της έρευνας και ανάπτυξης, ιδίως για τα εμβόλια, τις θεραπείες και τις δοκιμές. Έκτοτε έχει γίνει η βασική κινητήρια δύναμη για τη διάδοση των ιδιωτικές συνεργασίες (ΣΔΙΤ) στην παγκόσμια βιομηχανία ετοιμότητας για πανδημίες».

Εκτός από το ότι χρησιμεύει ως σύμβολο κράτησης θέσης για μελλοντικές απειλές, η Νόσος Χ είναι επίσης καταλύτης για τη μετατροπή της μελλοντικής απόκρισης στην υγεία ώστε να κυριαρχείται από την εταιρική, τεχνολογική και κρατική εξουσία και όχι από την ατομική ελευθερία και ελευθερία.

Πρόκειται να εξαπολυθεί μια άλλη «πανδημία» παρόμοια με τον COVID; 



Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη