Ανήλικες εργάτριες του σεξ στο Νταβός για τις αχόρταγες ορέξεις της ελιτ του WEF


Χιλιάδες παιδιά παρευρέθηκαν στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ υπό την κάλυψη του σκότους για την ετήσια σύνοδο κορυφής της παγκόσμιας ελίτ στην ελβετική έκθεση των Άλπεων του Νταβός, σύμφωνα με μέλη του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ που αποκαλύπτουν τη φρικτή κλίμακα του επιλεγμένου ελίτ της ελίτ.

Δεκάδες ιδιωτικά τζετ έχουν μετατραπεί σε μεταφορείς συνοδείας παιδιών για τη διακίνηση των παιδιών πέρα ​​από τα σύνορα και στο άντρο των οχιών, σύμφωνα με πηγές που γνωρίζουν το θέμα.

Κανένα από αυτά τα παιδιά δεν έχει διαβατήριο και η πλειονότητα τους δεν έχει καμία μορφή ταυτότητας. Το παρελθόν τους είναι άγνωστο και το μέλλον τους αβέβαιο.

Εδώ και χρόνια προειδοποιούμε τον κόσμο για τη βιομηχανία σεξουαλικής διακίνησης παιδιών. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, η ελίτ κρύβεται σε κοινή θέα και προωθεί το σχέδιό της για ομαλοποίηση και τελικά νομιμοποίηση της παιδεραστίας.

Τα σατανικά τελετουργικά έχουν γίνει παραδοσιακά στα εγκαίνια των συνόδων κορυφής του Νταβός και η ελίτ γίνεται όλο και πιο ξεδιάντροπη όταν πρόκειται να τρίψουμε τα πρόσωπά μας σε αυτό.

thepeoplesvoice.tv

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη