Γάμοι ομοφυλοφίλων: Βράζει η Αχαΐα με την «καλοχαιρέτα» υφυπουργό Χριστίνα Αλεξοπούλου που δεν είχε αφήσει στασίδι για στασίδι


Σε θηλυκό «alter ego» του Αδώνιδος εξελίσσεται η υφυπουργός Μεταφορών Χριστίνα Αλεξοπούλου, η οποία με στιλ που και ο Ιωάννης Μελισσανίδης θα ζήλευε, έχει μεταπηδήσει από τον συντηρητισμό και το λόγο του Θεού στο στρατόπεδο του Woke Ιερατείου.

Η συντηρητική βάση στην Αχαία βράζει με την κυρία «Καλοχαιρέτα», η οποία παρά το γεγονός ότι δεν έχει αφήσει παπά χωρίς να φωτογραφηθεί δίπλα του και έχει πάθει τη μέση της από τα προσκυνήματα σε θαυματουργές εικόνες και κάρες και λείψανα αγίων, δεν έχει ακουσθεί καν ανάμεσα σε αυτούς που έχουν αντιρρήσεις για τον γάμο των ομοφυλοφίλων.



Όπως μάλιστα σημειώνουν κάποιοι τον τελευταίο καιρό έχει «κόψει» επαφές με ψηφοφόρους που στο παρελθόν είχε συχνή επικοινωνία, φοβούμενη προφανώς τις αντιδράσεις τους.

Από την άλλη βέβαια κάποιοι σημειώνουν ότι η κ. Αλεξοπούλου έμαθε πολύ γρήγορα στις κωλοτούμπες και ότι αφού «παρέδωσε» την αξιοπρέπειά της με το θέμα των εκτρώσεων, κάνοντας στροφή 180 μοιρών είναι απολύτως φυσιολογικό να επιλέξει την υπερψήφιση του νομοσχεδίου ή την αποχή (εάν βεβαιωθεί ότι δεν θα έχει συνέπειες) από το να χάσει την υπουργική της καρέκλα.

F6yrRcPW4AAJCXIπηγη

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη