Πάνω από επτά εκατομμύρια παράνομοι μετανάστες στις ΗΠΑ υπό την ηγεσία του Μπάιντεν


Από τότε που ανέλαβε ο Τζο Μπάιντεν τον Ιανουάριο του 2021, σχεδόν 7,3 εκατομμύρια παράνομοι μετανάστες έχουν εισέλθει στη χώρα μέσω των νοτιοδυτικών συνόρων με το Μεξικό. Αυτός είναι περισσότεροι άνθρωποι από ό,τι σε 36 από τις 50 πολιτείες της χώρας. Το ερώτημα αναμένεται να είναι ίσως το πιο καυτό πριν από τις εκλογές του Νοεμβρίου.

Τα στοιχεία προέρχονται από την Υπηρεσία Τελωνείων και Προστασίας των Συνόρων των ΗΠΑ, CBP, η οποία έχει ήδη αναφέρει 961.537 διελεύσεις συνόρων το τρέχον οικονομικό έτος, το οποίο διαρκεί από τον Οκτώβριο έως τον Σεπτέμβριο. Εάν ο τρέχων ρυθμός παράνομης μετανάστευσης δεν επιβραδυνθεί, το οικονομικό έτος 2024 θα σπάσει το περσινό ρεκόρ των 2.475.669.

7,3 εκατομμύρια αποτελούν επίσης σημαντικά μερίδια των πολυπληθέστερων πολιτειών της Αμερικής - περίπου το 18,7 τοις εκατό του πληθυσμού της Καλιφόρνια των 39 εκατομμυρίων, το 23,9 τοις εκατό της πολιτείας του Τέξας και των 31 εκατομμυρίων κατοίκων της, το 32,3 τοις εκατό του πληθυσμού της Φλόριντα και το 37,3 τοις εκατό της Νέας Υόρκης .

Εάν όλοι οι παράνομοι μετανάστες που εισήλθαν στις Ηνωμένες Πολιτείες υπό τον Πρόεδρο Μπάιντεν συγκεντρώνονταν για να ιδρύσουν μια πόλη, θα ήταν η δεύτερη μεγαλύτερη πόλη των Ηνωμένων Πολιτειών μετά τη Νέα Υόρκη.

Δέκα εκατομμύρια

Σύμφωνα με το Fox News, συνολικά σχεδόν δέκα εκατομμύρια μετανάστες εισήλθαν παράνομα στις Ηνωμένες Πολιτείες κατά τη διάρκεια της διακυβέρνησης Μπάιντεν, ρεκόρ που οι επικριτές του προέδρου υποστηρίζουν ότι θα μπορούσε να επιτευχθεί μόνο με μια εσκεμμένη άρνηση επιβολής του νόμου. Μια θεωρία είναι ότι οι Δημοκρατικοί θέλουν να αποκτήσουν περισσότερους μελλοντικούς ψηφοφόρους.

- Αυτή η άνευ προηγουμένου αύξηση της λαθρομετανάστευσης δεν είναι ατύχημα. Είναι το αποτέλεσμα συνειδητών πολιτικών επιλογών από την κυβέρνηση Μπάιντεν, δήλωσε ο Έρικ Ρούαρκ, διευθυντής έρευνας για την Numbers USA, έναν μη κερδοσκοπικό οργανισμό που υποστηρίζει τους περιορισμούς της μετανάστευσης.

Κινέζοι και μουσουλμάνοι

Δεν είναι μόνο οι Νοτιοαμερικανοί που εισέρχονται παράνομα στις Ηνωμένες Πολιτείες. Τον τελευταίο καιρό, όσο περισσότεροι Κινέζοι έχουν έρθει, είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη ομάδα μεταξύ των λαθρομεταναστών.

Εκτός από τους Νοτιοαμερικανούς και τους Κινέζους, υπάρχουν και αρκετοί μουσουλμάνοι από τη Μέση Ανατολή.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη