Τα εμβόλια Covid είναι επίσημα το πιο θανατηφόρο φάρμακο στην ιστορία και κανείς δεν επιτρέπεται να μιλήσει γι 'αυτό


Το εμβόλιο mRNA της Pfizer Covid-19 είναι πλέον επίσημα το πιο θανατηφόρο φάρμακο στην ιστορία της δυτικής ιατρικής, σκοτώνοντας και τραυματίζοντας εκατοντάδες εκατομμύρια ανθρώπους, με νέα κρούσματα να εμφανίζονται καθημερινά, καθώς οι επιπτώσεις από την κυκλοφορία συνεχίζουν να εκτοξεύονται εκθετικά.

Τα δεδομένα που αποδεικνύουν ότι τα εμβόλια Covid είναι το πιο θανατηφόρο φάρμακο στη μακρά ιστορία της δυτικής ιατρικής προέρχονται από έγγραφα της ίδιας της Pfizer. Αυτό είναι σωστό – η Pfizer δημοσίευσε έγγραφα που παραδέχονται την άνευ προηγουμένου σφαγή που προκάλεσε το προϊόν της.

Κανείς δεν επιτρέπεται να μιλήσει για το γεγονός ότι τα πειραματικά εμβόλια mRNA έχουν σκοτώσει έναν μεγάλο αριθμό ανθρώπων.

Η κάλυψη είναι εξαιρετική και συνεχίζεται μέχρι σήμερα με τον Μπιλ Γκέιτς να καυχιέται πρόσφατα για μια νέα σειρά εμβολίων mRNA για κάθε πιθανή πάθηση.

Αυτή η διαβολική συνωμοσία κατά της ανθρωπότητας βρίσκεται στα σκαριά εδώ και χρόνια και όσοι γνωρίζουν την αλήθεια έχουν καθήκον να την εκθέσουν σε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους.

Ο Μπιλ Γκέιτς εξακολουθεί να βρίσκεται σε αυτό που φαίνεται να είναι η ατελείωτη προσπάθειά του να εγχύσει στον παγκόσμιο ανθρώπινο πληθυσμό όσο το δυνατόν περισσότερα «εμβόλια» mRNA.

Η πανδημία του Covid μπορεί να είναι παλιά είδηση ​​στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, αλλά αυτό δεν εμπόδισε τον δισεκατομμυριούχο ευγονολόγο από το να διακινήσει τους νέους πειραματικούς του εμβολιασμούς στη φετινή συνάντηση στο Νταβός.

Είπε στους συναδέλφους του παγκοσμιοποιητές: «Θα έχουμε νέα εμβόλια. Θα έχουμε ένα εμβόλιο κατά της φυματίωσης, εμβόλιο ελονοσίας, εμβόλιο HIV» και ακόμη και νέα εμβόλια για τον COVID-19.

Το ερώτημα που έρχεται αμέσως στο μυαλό είναι το εξής: θα είναι χρήσιμο το νέο «εμβόλιο» κατά του HIV για όσους παθαίνουν AIDS από άλλα «εμβόλια» του Γκέιτς ;

Θυμηθείτε, ο Γκέιτς ανέπτυξε ένα «εμβόλιο» για την προστασία από την πολιομυελίτιδα που προκαλείται από το εμβόλιο . Εάν αυτό δεν σας λέει όλα όσα πρέπει να γνωρίζετε για αυτόν τον κοινωνιοπαθή και τα εμβόλια, τότε τίποτα δεν θα το κάνει.

Είναι σημαντικό να δούμε την ιστορική προοπτική αυτής της ιατρικής καταστροφής.

Στην πρώτη στήλη κοιτάμε τον Οπενχάιμερ τι έκανε στο Νέο Μεξικό με το ατομικό όπλο. Αναπτύχθηκε στις ιαπωνικές πόλεις Χιροσίμα και Ναγκασάκι τον Αύγουστο του 1945 με διαφορά περίπου 3 ημερών. Υπήρξαν περίπου 94.000 τραυματίες και 105.000 νεκροί με αναλογία τραυματισμού προς θάνατο περίπου 0,9.

Βλέπουμε τη μεσαία στήλη - Θαλιδομίδη. Πριν από την Covid, η Θαλιδομίδη ήταν το πιο θανατηφόρο φάρμακο στην ιστορία της ιατρικής. Η απλή αναφορά του κόσμου προκαλεί ρίγη στους ανθρώπους. Ωστόσο, σε σύγκριση με τα εμβόλια mRNA, η Θαλιδομίδη δεν ήταν τίποτα. Υπήρξαν 20.000 τραυματισμοί και 80.000 θάνατοι με αναλογία τραυματισμού προς θάνατο 0,25.

Τώρα γρήγορα προς τα εμπρός για το 2021. Fast forward στους Pfizer και Albert Bourla και Moderna και Stephane Bancel. Έχουν σκοτώσει 17 εκατομμύρια παγκόσμιους πολίτες. 17 εκατομμύρια. Και αυτά είναι μόνο αυτά που έχουν παραδεχτεί. Στην πραγματικότητα, οι αριθμοί είναι πολύ, πολύ μεγαλύτεροι. Αλλά δουλεύουμε με επίσημα έγγραφα και αριθμούς της Pfizer εδώ και έχουν παραδεχθεί τα 17 εκατομμύρια.

Τώρα, θυμηθείτε ότι αυτό το φάρμακο δεν είναι μόνο το πιο θανατηφόρο στην παγκόσμια ιστορία, είναι μακράν και το πιο επιζήμιο. Πώς μπορούμε, λοιπόν, να υπολογίσουμε τον επίσημο αποδεκτό από την Pfizer αριθμό παγκόσμιων τραυματισμών που προκαλούνται από το εμβόλιο mRNA τους;

Ανετα. Η αναλογία τραυματισμού προς θάνατο είναι 33,4 προς 1. Πολλαπλασιάστε το 33,4 επί 17 εκατομμύρια, τον αριθμό των επίσημων νεκρών, και αυτό κάνει 567 εκατομμύρια παγκόσμιους πολίτες να έχουν τραυματιστεί και συνολικά 585 εκατομμύρια παγκόσμιοι πολίτες πέθαναν και τραυματίστηκαν.

Η τοποθέτηση αυτών των αριθμών σε ένα ιστορικό πλαίσιο καθιστά σαφές ότι οι αρμόδιες ελίτ, συμπεριλαμβανομένων των Gates, Fauci, Bourla και Bancel, πρέπει να αντιμετωπίσουν τη δικαιοσύνη με τη μορφή δίκης εγκλημάτων κατά της ανθρωπότητας.

Η Pfizer έχει παραδεχτεί εκατομμύρια, αλλά μια ανησυχητική νέα ανάλυση αποκάλυψε ότι η παγκοσμιοποιητική ελίτ έχει ήδη δολοφονήσει εν ψυχρώ ένα δισεκατομμύριο ανθρώπους από τότε που η πανδημία Covid εξαπολύθηκε σε έναν ανυποψίαστο κόσμο τον Ιανουάριο του 2020.

Εδώ και χρόνια η ελίτ της παγκοσμιοποίησης μας λέει για τα σχέδιά της να ερημώσουν τη Γη από 8 δισεκατομμύρια ανθρώπους σε μόλις 500 εκατομμύρια, αλλά οι περισσότεροι άνθρωποι προτιμούν να βάλουν το κεφάλι τους στην άμμο.

Δυστυχώς οι μέρες που μπορούμε να προσποιούμαστε ότι όλα είναι εντάξει έχουν τελειώσει.

Σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά στοιχεία, τον Ιανουάριο του 2020 υπήρχαν 7,84 δισεκατομμύρια άνθρωποι στη Γη . Τα Ηνωμένα Έθνη ανέφεραν ότι ο παγκόσμιος πληθυσμός ξεπέρασε το όριο των 8 δισεκατομμυρίων τον Νοέμβριο του 2022 . Τη στιγμή που μιλάμε, το Worldometer έχει τον σημερινό παγκόσμιο πληθυσμό στα 8,028 δισεκατομμύρια .

Επισήμως, υπήρξαν 40 εκατομμύρια γεννήσεις και 20 εκατομμύρια θάνατοι, με καθαρή αύξηση πληθυσμού 20 εκατομμυρίων μέχρι στιγμής το 2023, σύμφωνα με την ίδια πηγή.

Αλλά οι μόνοι άνθρωποι που πιστεύουν οποιαδήποτε από αυτές τις επίσημες στατιστικές πιστεύουν επίσης ότι οι άνδρες χρειάζονται προϊόντα υγιεινής στα μπάνια, η παιδεραστία είναι αγάπη και τα εμβόλια είναι ασφαλή και αποτελεσματικά.

Οι περισσότερες χώρες ανέφεραν υπερβολικούς θανάτους και ρεκόρ γεννήσεων τα τελευταία χρόνια

Οι κυβερνήσεις λένε ψέματα, ιδίως σχετικά με την εγκληματικότητα και τις στατιστικές πληθυσμού για να ταιριάζουν στις ατζέντες. Αλλά περιμένουν πραγματικά να πιστεύουμε ότι ο παγκόσμιος πληθυσμός εξακολουθεί να αυξάνεται, σημειώνοντας υψηλά ρεκόρ, παρά το γεγονός ότι σχεδόν κάθε χώρα στη γη αναφέρει θανάτους-ρεκόρ και γεννήσεις ρεκόρ;

Δεν θα μάθουμε ποτέ τους πραγματικούς αριθμούς ως προς τους υπερβολικούς θανάτους σε ολόκληρο τον κόσμο λόγω των ενέσεων (μέχρι να αρχίσουν να μιλούν από μόνες τους οι παρατηρήσεις με γυμνό μάτι). Αλλά εδώ είναι μια λίστα με τις χώρες που ανέφεραν υπερβολικούς θανάτους και γεννήσεις ρεκόρ το 2021 και το 2022:

  • Ιαπωνία: 1,58 εκατομμύρια θάνατοι το 2022 – οι περισσότεροι από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο
  • Νέα Ζηλανδία: ανέφερε τεράστιος αριθμός υπερβολικών θανάτων το 2022 – οι περισσότεροι από τον Πρώτο Παγκόσμιο Πόλεμο το 1918
  • Αυστραλία: Ρεκόρ γεννήσεων και ρεκόρ θανάτων το 2021
  • ΗΒ: χρήση προσωρινών νεκροτομείων σε όλη τη χώρα λόγω της «απότομης αύξησης των υπερβολικών θανάτων»
  • Ολλανδία: περισσότεροι θάνατοι παρά γεννήσεις το 2022 – η πρώτη φορά που συνέβη από το έτος 1900
  • Γερμανία: ουσιαστικά μηδενικοί υπερβολικοί θάνατοι το 2020, μετά οι αριθμοί εκτοξεύτηκαν από τα τσαρτ το 2021
  • Νέα Σκωτία (Καναδάς): ανέφερε «απροσδόκητα μεγάλος αριθμός ανθρώπων πεθαίνουν».

Αυτό είναι μόνο ένα μικρό δείγμα. Η Νορβηγία , η Ιταλία και η Ιαπωνία βίωσαν όλες ρεκόρ χαμηλών γεννήσεων και υψηλού ρεκόρ θανάτων το 2022. Με άλλα λόγια, πολλοί άνθρωποι πεθαίνουν και λίγοι γεννιούνται.

Δεν πρόκειται να ασχοληθούμε με τις Ηνωμένες Πολιτείες επειδή η κυβέρνηση Μπάιντεν λέει κραυγαλέα ψέματα για τα πάντα. Αλλά αν ακολουθήσουμε το πρότυπο του Harvard Pilgrim για τον πολλαπλασιασμό των θανάτων από το εμβόλιο VAERS επί 100 για μια πιο ακριβή συνολική εικόνα, τότε τουλάχιστον 3,5 εκατομμύρια Αμερικανοί έχουν πεθάνει από τις ενέσεις από το 2021. Αυτό είναι 125.000 επιπλέον θάνατοι το μήνα .

Στη συνέχεια ακολουθεί το τεστ γυμνού οφθαλμού.

Οι αθλητές πέφτουν σαν μύγες σε πρωτοφανείς αριθμούς με καρδιακά προβλήματα από το 2021.

Τα δημόσια σχολεία των ΗΠΑ έχουν σημειώσει πτώση ρεκόρ στις εγγραφές από το 2020 .

Το Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022 περίμενε 1,2 εκατομμύρια επισκέπτες στο Κατάρ για το τουρνουά ενός μήνα. Λιγότεροι από 800.000 θαυμαστές εμφανίστηκαν , ενώ αρκετοί δημοσιογράφοι που κάλυπταν την εκδήλωση κατέρρευσαν και πέθαναν.

Το ίδιο συμβαίνει και στο τουρνουά τένις Australian Open αυτή τη στιγμή. Ένας πλήρως εμβολιασμένος και ενισχυμένος αθλητικός δημοσιογράφος που προσπάθησε να ντροπιάσει το νούμερο ένα στον κόσμο Νόβακ Τζόκαβιτς να κάνει το εμβόλιο μόλις τελείωσε και πέθανε ξαφνικά.

Μόνο τόσες συμπτώσεις μπορεί να υπάρχουν. Ανεξάρτητα από αυτό, η ελίτ της παγκοσμιοποίησης θέλει να πιστεύετε ότι ο παγκόσμιος πληθυσμός αυξήθηκε από 7,8 δισεκατομμύρια τον Ιανουάριο του 2020 σε 8,028 δισεκατομμύρια σήμερα, παρά το γεγονός ότι σχεδόν όλες οι χώρες ανέφεραν υπερβολικούς θανάτους και γεννήσεις ρεκόρ σε αυτή τη χρονική περίοδο.

Πραγματικά δεν έχουν κανένα πρόβλημα να προσβάλλουν τη νοημοσύνη των ανθρώπων για να διασφαλίσουν ότι η αφήγησή τους («ο πληθυσμός αυξάνεται και πρέπει να μειωθεί») παραμένει συνεπής.

Ο Τζορτζ Όργουελ μας προειδοποίησε για αυτές τις στιγμές. Είπε ότι θα μας πείσουν ότι ο πόλεμος είναι ειρήνη. Η ελευθερία είναι σκλαβιά. Και η άγνοια είναι δύναμη. Πόσο δίκιο είχε.

πηγη

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη