Οι φρικιασμένοι «ελεγκτάρχες», πολλοί από τους οποίους δισεκατομμυριούχοι, οδηγούν τον κόσμο στον γκρεμό


Έχετε ακούσει για ολιγάρχες, αλλά τι γίνεται με τους ελεγκτάρχες; Ο Seamus Bruner, συγγραφέας του νέου βιβλίου «Controligarchs: Exposuring the Billionaire Class, their Secret Deals and the Globalist Plot to Dominate Your Life», λέει ότι οι κοντρόλαρχοι είναι χειρότεροι από τους ολιγάρχες καθώς θέλουν πραγματικά να ελέγχουν κάθε πτυχή της ζωής κάθε ανθρώπου.

«Αυτοί οι άνθρωποι έχουν, όπως, ένα σύμπλεγμα θεού αλλά με στεροειδή», είπε ο Μπρούνερ, ο οποίος υπηρετεί ως διευθυντής έρευνας στο Ινστιτούτο Λογοδοσίας της Κυβέρνησης (GAI), στον παρουσιαστή του podcast του «First Things», Mark Bauerlein, σε μια πρόσφατη συνέντευξη.

«Από τους 3.100 περίπου δισεκατομμυριούχους στον κόσμο, υπάρχουν μόνο περίπου 30 σε αυτό το βιβλίο [ Ελεγκτάρχες ] … Άνθρωποι όπως ο Bill Gates, ο Mark Zuckerberg, ο Jeff Bezos, ο George Soros … και ο γιος του Alex Soros – αυτοί οι τύποι χρησιμοποιούν τον πλούτο τους για να μην -Τόσο υπέροχα πράγματα."

Από τις αρχές του 2020, όταν ξεκίνησε η «πανδημία» του κορωνοϊού της Γουχάν (COVID-19), πολλοί από τους πλουσιότερους δισεκατομμυριούχους του κόσμου διπλασίασαν την καθαρή τους περιουσία – αυτό καθώς δεκάδες εκατομμύρια Αμερικανοί, συμπεριλαμβανομένων Αμερικανών ιδιοκτητών επιχειρήσεων, βυθίστηκαν στην αφερεγγυότητα και τη φτώχεια .

«Ο Mark Zuckerberg έφτασε από τα 60 δισεκατομμύρια δολάρια περίπου σε σχεδόν 120 δισεκατομμύρια δολάρια σήμερα μέσω της πανδημίας, επειδή όλοι ήταν κλειδωμένοι, έμειναν στο σπίτι και έκαναν κύλιση στο Facebook», είπε ο Bruner. «Και ο Τζεφ Μπέζος σχεδόν διπλασίασε την καθαρή του αξία».

Κλιματική αλλαγή, η επόμενη απάτη τύπου COVID

Ένας άλλος πολυδισεκατομμυριούχος που επωφελήθηκε πάρα πολύ από την «πανδημία» είναι ο δισεκατομμυριούχος ευγονιστής και συνιδρυτής της Microsoft, Μπιλ Γκέιτς, ο οποίος άρπαξε εκατομμύρια στρέμματα αγροτικής γης στις ΗΠΑ ως μέρος της κλεμμένης λείας του.

«Χρησιμοποιούσαν την πανδημία, σύμφωνα με τα λόγια του Klaus Schwab, του ιδρυτή του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, ως ευκαιρία», πρόσθεσε ο Bruner. «Η πανδημία ήταν μια ευκαιρία να αναζωογονηθεί η κοινωνία και να «χτίσουμε πίσω καλύτερα» με «πιο πράσινο» τρόπο».

«Οι άνθρωποι δεν κατάλαβαν πραγματικά τον Ιούλιο του 2020 όταν ο Klaus Schwab ανακοίνωσε τη «Μεγάλη Επαναφορά» τι σχέση είχε μια πανδημία με την κλιματική αλλαγή. Αλλά αρχίζουμε να βλέπουμε ότι η «κλιματική αλλαγή» είναι απλώς η επόμενη κρίση που θέλουν να αξιοποιήσουν ως ευκαιρία όχι απλώς να γίνουν πλουσιότεροι, αλλά και να οικοδομήσουν συστήματα τυραννικού ελέγχου».

Αυτό που είδε ο κόσμος κατά τη διάρκεια του COVID είναι απλώς μια γεύση από αυτό που έχουν σχεδιάσει οι δισεκατομμυριούχοι της παγκοσμιοποίησης για την επόμενη παγκόσμια απάτη τους: την κλιματική αλλαγή. Αναμένετε πράγματα όπως ο έλεγχος των τροφίμων, ο έλεγχος της ενέργειας, ο εξαναγκασμός όλων σε αναξιόπιστα ηλεκτρικά οχήματα (EV), τα κινητά τηλέφωνα και τα ανθρώπινα σώματα να συγχωνεύονται με το λεγόμενο «Internet of Things», έξυπνες πόλεις και παγκόσμιος οικονομικός έλεγχος, μεταξύ άλλων αυταρχικών μέτρων.

Ένα μικροσκοπικό κλιμάκιο παγκόσμιων ελιτιστών που ονομάζεται «The Good Club» συναντήθηκε το 2009 στο Μανχάταν για να εγκαινιάσει τις «φιλανθρωπικές» προσπάθειές τους να κατακτήσουν τον κόσμο χρησιμοποιώντας αυτά και άλλα μέσα. Τα μέλη του Good Club περιλαμβάνουν ονόματα όπως ο Bill Gates, η Oprah Winfrey, ο George Soros, ο David Rockefeller και ο Ted Turner, μεταξύ άλλων.

«Ο Μπιλ Γκέιτς, ο Τζορτζ Σόρος και ο Ντέιβιντ Ροκφέλερ είναι κάπως σαν τους τρεις συνοικοδεσπότες [της πρώτης συνάντησης του Good Club]», λέει ο Bruner. «Κάλεσαν μισή ντουζίνα από τους δισεκατομμυριούχους φίλους τους… Μαζεύτηκαν όλοι την άνοιξη του 2009».

«Το πλαίσιο είναι η ουρά της παγκόσμιας χρηματοπιστωτικής κρίσης… μπορούσαν να αισθανθούν ότι οι «αγρότες» επρόκειτο να γίνουν απείθαρχοι… Το άλλο μέρος [του πλαισίου] είναι ότι ο Μπαράκ Ομπάμα είχε μόλις εκλεγεί πρόεδρος [και] πολλοί Οι άνθρωποι στη συνάντηση του Good Club στη Νέα Υόρκη είχαν κάνει πολλά για να τον οδηγήσουν εκεί, ειδικά ο Τζορτζ Σόρος, έτσι ήθελαν να εκμεταλλευτούν την ευκαιρία του Ομπάμα προς όφελός τους».

Αυτό που βλέπουν τώρα οι Αμερικανοί είναι μια ελεγχόμενη κατεδάφιση της χώρας τους και της ζωής που γνώριζαν κάποτε, η οποία θα ανοίξει τελικά το δρόμο για μια νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων. 

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη