Σαλβίνι: «Xημικός ευνουχισμός σε ΟΛΟΥΣ τους παιδεραστές»!!



Ο Ιταλός αντιπρόεδρος Ματέο Σαλβίνι ζήτησε τον χημικό ευνουχισμό των παιδεραστών που καταδικάστηκαν για βιασμό παιδιών, μετά το περιστατικό την περασμένη εβδομάδα όταν μια ομάδα Αιγύπτιων μεταναστών συνελήφθη για ομαδικό βιασμό μιας 13χρονης μαθήτριας σε ένα πάρκο.

Η ιταλική εφημερίδα Il Giornale  αναφέρει  ότι η νεαρή κοπέλα και ο φίλος της δέχθηκαν επίθεση στην πόλη Κατάνια της Σικελίας από μια συμμορία μεταναστών που στη συνέχεια έσυρε το κορίτσι σε ένα δημόσιο μπάνιο και τη βίασε βίαια και επανειλημμένα μπροστά στα μάτια του αβοήθητου φίλου.

Το ζευγάρι κατάφερε με κάποιο τρόπο να ξεφύγει, αλλά όχι πριν δύο από τους μετανάστες είχαν βιάσει το κορίτσι.

Έξι από τους μετανάστες, τρεις από τους οποίους είναι ανήλικοι, συνελήφθησαν το ίδιο βράδυ, με τον έβδομο να κρατείται την επόμενη μέρα αφού φάνηκε να προσπαθεί να φύγει από την πόλη.

Σοκ και οργή στην Ιταλία: Βιασμός 13χρονης από επτά Αιγύπτιους σε πάρκο! Αναγκάσθηκε να παρακολουθεί ο 17χρονος φίλος της!

Η πρωθυπουργός Meloni απευθύνθηκε στο θύμα λέγοντας «Θέλω να το πω για να εκφράσω την αλληλεγγύη μου σε αυτήν και την οικογένειά της. Το κράτος θα είναι εκεί και θα αποδοθεί δικαιοσύνη».

Ο Σαλβίνι ήταν πιο άμεσος, δηλώνοντας «Μην έρχεστε να μου μιλήσετε για ανεκτικότητα. Μπροστά σε τέτοιες φρίκης, δεν μπορεί να υπάρξει επιείκεια, αλλά μόνο μία θεραπεία: ο χημικός ευνουχισμός. Υπολογίζω ότι η πρόταση που παρουσίασε η Λίγκα θα ψηφιστεί το συντομότερο δυνατό».

Η ευρωβουλευτής της Lega, Annalisa Tardino, προέτρεψε επίσης «Παραμένουμε σταθεροί στην ιδέα ότι απαιτείται χημικός ευνουχισμός για βιαστές και παιδεραστές, ισόβια κάθειρξη για παρόμοια επεισόδια, καθώς και μεγαλύτερη ασφάλεια στις πόλεις μας».

Ο Tardino ζήτησε επίσης οι αλλοδαποί που διαπράττουν τέτοια εγκλήματα να «επαναπατριστούν αμέσως», σημειώνοντας περαιτέρω «Στην Αίγυπτο δεν θα επέτρεπαν ποτέ μια τέτοια συμπεριφορά. Η ασφάλεια των παιδιών μας πρέπει να είναι προτεραιότητα σε όλη την Ιταλία».

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη