Η Big Pharma παραδέχεται τώρα ότι τα εμβόλια για τον COVID θα μπορούσαν να προκαλέσουν θάνατο


Η AstraZeneca, ένα από τα μεγάλα ονόματα των «εμβόλια» για τον COVID-19, παραδέχτηκε ότι η ένεση θα μπορούσε να προκαλέσει μια θανατηφόρα παρενέργεια. Εξακολουθεί να υποστηρίζει ότι είναι «σπάνιο», ωστόσο αν συμβεί, προκαλεί θάνατο.

Ο φαρμακευτικός γίγαντας AstraZeneca παραδέχτηκε για πρώτη φορά ότι το εμβόλιο του για τον Covid-19 θα μπορούσε να προκαλέσει μια σπάνια παρενέργεια που θα μπορούσε να οδηγήσει σε θρόμβους αίματος και θάνατο, σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα.

Η εταιρεία πολεμά μια ομαδική αγωγή που ισχυρίζεται ότι ο εμβολιασμός της, ο οποίος αναπτύχθηκε σε συνεργασία με το Πανεπιστήμιο της Οξφόρδης, μπορεί να οδηγήσει σε θάνατο και σοβαρό τραυματισμό.

Ο δικαστικός αγώνας ξεκίνησε από τον Jamie Scott, πατέρα δύο παιδιών, ο οποίος υπέστη θρόμβο αίματος που του άφησε εγκεφαλική βλάβη μετά τον εμβολιασμό τον Απρίλιο του 2021 εν μέσω της πανδημίας Covid-19. Ζητά αποζημίωση για τους ισχυρισμούς ότι το εμβόλιο AstraZeneca είναι «ελαττωματικό» και λιγότερο ασφαλές από το αναμενόμενο, έναν ισχυρισμό που η εταιρεία αρνείται. -RT

Τον Μάιο του 2023, η AstraZeneca επέμεινε επίσης ότι «δεν αποδεχόμαστε ότι το TTS [θρόμβωση με σύνδρομο θρομβοπενίας] προκαλείται από το εμβόλιο σε γενικό επίπεδο», όπως αναφέρει η Daily Telegraph.

Παρά τις προηγούμενες αρνήσεις, η AstraZeneca είπε σε δικαστικά έγγραφα, τα οποία υποβλήθηκαν στο Ανώτατο Δικαστήριο του Ηνωμένου Βασιλείου τον Φεβρουάριο αλλά έλαβαν την προσοχή των μέσων ενημέρωσης μόλις πρόσφατα, ότι «είναι παραδεκτό ότι το εμβόλιο AZ μπορεί, σε πολύ σπάνιες περιπτώσεις, να προκαλέσει TTS. Ο αιτιολογικός μηχανισμός δεν είναι γνωστός».

Σύμφωνα με στοιχεία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, το εμβόλιο του κορωνοϊού AstraZeneca έχει αποτελεσματικότητα 72%. Όμως τα δεδομένα του πραγματικού κόσμου, όχι η φαντασίωση του ΠΟΥ, δείχνουν ότι όλα τα εμβόλια για τον COVID έχουν αρνητική αποτελεσματικότητα.   Από τον Απρίλιο του 2021, πάνω από 17 εκατομμύρια άνθρωποι είχαν λάβει το έμφραγμα στην ΕΕ και το Ηνωμένο Βασίλειο, με μόλις 40 περιπτώσεις θρόμβωσης, σύμφωνα με την εταιρεία.

Έτσι, ακόμη κι ενώ παραδέχονται ότι το «εμβόλιο» έχει προβλήματα με δυνητικά θανατηφόρες παρενέργειες, εκείνοι που ασκούν δύναμη πάνω σε άλλους συνεχίζουν να λένε ότι είναι αποτελεσματικό και ότι αυτές οι παρενέργειες είναι σπάνιες ενώ προσφέρουν τα δικά τους δεδομένα για να υποστηρίξουν τους ισχυρισμούς τους.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη