Η Ουκρανία θα «εντείνει» τις επιθέσεις με πυραύλους μεγάλου βεληνεκούς στη Ρωσία


Η Ουκρανία θα εντείνει τα πλήγματα μεγάλης εμβέλειας εντός της Ρωσίας, προέβλεψε ο αρχηγός του επιτελείου άμυνας της Βρετανίας. Ο ναύαρχος Tony Radakin πρότεινε επίσης ότι η εισερχόμενη δυτική βοήθεια θα βοηθούσε το Κίεβο να κερδίσει το πάνω χέρι παρά τη « δύσκολη» κατάσταση.

Αυτή η είδηση ​​έρχεται καθώς οι ρωσικές αρχές ισχυρίζονται ότι οι επιθέσεις του Κιέβου με πυρομαχικά που προμήθευσε η Δύση έχουν σκοτώσει περισσότερους από 200 πολίτες από την αρχή του έτους. Η Ρωσία το εκλαμβάνει αυτό ως σήμα δυτικής επιθετικότητας και θα μπορούσε να αντιδράσει ανά πάσα στιγμή για να αποτρέψει περισσότερες στρατιωτικές προμήθειες από το να φτάσει στην Ουκρανία.

Τη Δευτέρα, η βρετανική κυβέρνηση ανακοίνωσε αυτό που περιέγραψε ως το μεγαλύτερο πακέτο στρατιωτικής βοήθειας στην Ουκρανία, αξίας 500 εκατομμυρίων λιρών (617 εκατομμυρίων δολαρίων). Περιλαμβάνει έναν άγνωστο αριθμό πυραύλων μεγάλης εμβέλειας Storm Shadow.

Δύο ημέρες αργότερα, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν υπέγραψε ένα τεράστιο πακέτο αμυντικής βοήθειας που προβλέπει 61 δισεκατομμύρια δολάρια για το Κίεβο. Η νομοθεσία βρισκόταν σε αδιέξοδο από το περασμένο φθινόπωρο λόγω πολιτικών διαφωνιών στο Κογκρέσο. – RT

Ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ δήλωσε ότι «αυτές οι νέες παρτίδες όπλων… δεν θα αλλάξουν τη δυναμική στην πρώτη γραμμή». Οι Ηνωμένες Πολιτείες φαίνεται να συμφωνούν. Η άρχουσα τάξη της «αμφιβάλλει» ότι η στρατιωτική και οικονομική βοήθεια που προέρχεται από την Ουάσιγκτον θα βοηθήσει πολύ την Ουκρανία. Η στάση του Ουκρανού προέδρου Βλαντιμίρ Ζελένσκι ότι το Κίεβο πρέπει να πολεμήσει μέχρι να πάρει πίσω όλο το έδαφός του, συμπεριλαμβανομένης της Κριμαίας, «δεσμεύει τις ΗΠΑ σε μια πολύ μεγαλύτερη σύγκρουση χωρίς καμία εγγύηση ότι ο Ζελένσκι θα πετύχει τους στόχους του », τόνισε  το Politico , σύμφωνα με ξεχωριστή έκθεση του RT. . 

Οι κυρίαρχες τάξεις πυροδοτούν και προωθούν επιθετικά πολέμους που αναμένεται να πολεμήσει η τάξη των σκλάβων (άμαχοι). Αυτό δεν είναι κάτι καινούργιο και θα τελειώσει μόνο όταν η ανθρωπότητα συνειδητοποιήσει ότι δεν χρειάζεται να σκοτώσει ή να σκοτωθεί κατόπιν εντολής για εκείνους που πιστεύουν ότι έχουν εξουσία πάνω σε όλους τους άλλους.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη