Τόνι Κρος: «Η Γερμανία δεν είναι πια η χώρα που ήταν πριν από 10 χρόνια εξαιτίας της λάθρμετανάστευσης» γιαυτό έμεινα Ισπανία

 


Ο Κρόος μένει στην Ισπανία για λόγους ασφαλείας, γιατί στη Γερμανία δεν τολμά πια να αφήσει την κόρη του έξω το βράδυ.


Ο Toni Kroοs, Γερμανός αστέρας του ποδοσφαίρου, εξέφρασε ανησυχίες σχετικά με την ασφάλεια στη Γερμανία συγκριτικά με την Ισπανία, δηλώνοντας ότι αισθάνεται πιο άβολα να αφήσει την κόρη του έξω το βράδυ σε μια μεγάλη Γερμανική πόλη. Αναφέρθηκε στη μαζική μετανάστευση ως μια διαρκή και ανεξέλεγκτη κατάσταση στη Γερμανία.

Στη συνέντευξή του, ο Kroοs παραδέχτηκε ότι κάποιοι μετανάστες είναι καλοί άνθρωποι αλλά η αδυναμία να διαχωριστούν από εκείνους που δεν είναι καλοί για την κοινωνία αποτελεί πρόβλημα, προκαλώντας διχασμό μεταξύ των Γερμανών. Ο παρουσιαστής του podcast, Markus Lanz, συμφώνησε με τον Kroos λέγοντας ότι τα προβλήματα είναι παντού και ότι οι απλοί άνθρωποι δεν πρέπει να χαρακτηρίζονται ως ρατσιστές για την ειλικρινή συζήτηση αυτού του θέματος.

Σύμφωνα με νέα στοιχεία από την ομοσπονδιακή κυβέρνηση, οι αλλοδαποί μετανάστες είναι υπεύθυνοι για σχεδόν έξι στα δέκα βίαια εγκλήματα στη Γερμανία αν και αποτελούν περίπου το 14,6 τοις εκατό του πληθυσμού. Αυτή η κατάσταση έχει οδηγήσει τις Γερμανικές αρχές να διώξουν πρόσωπα υψηλού προφίλ συμπεριλαμβανομένων πολιτικών που θίγουν το ζήτημα ενώ συνεχίζονται οι προσπάθειες να απαγορευτεί το αντιμεταναστευτικό δεξιό κόμμα AfD στο όνομα της «σωτηρίας της δημοκρατίας».

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη