Γερμανία: Μέλος του Αλβανικού επιτελείου ποδοσφαίρου κατηγορείται για βιασμό 18χρονης κατά τη διάρκεια του Euro 2024


Ο επόπτης της Εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Αλβανίας αντιμετωπίζει κατηγορίες βιασμού μιας 18χρονης εργαζόμενης σε ξενοδοχείο, κατά τη διάρκεια της παραμονής της ομάδας στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα. Το περιστατικό φέρεται να συνέβη στις 23 Ιουνίου στο ξενοδοχείο της αθλητικής σχολής Kaiserau.

Σύμφωνα με τις καταγγελίες, ο επόπτης ανάγκασε την κοπέλα να μπει σε μια κουζίνα, όπου την φίλησε παρά τη θέλησή της και προχώρησε σε σεξουαλική κακοποίηση. Μετά την ήττα της Αλβανίας από την Ισπανία με σκορ 0-1, ο φερόμενος ως δράστης και η υπόλοιπη ομάδα εγκατέλειψαν τη χώρα.

Υπάρχουν σοβαρά ερωτήματα σχετικά με το γιατί επετράπη στον κατηγορούμενο να φύγει από τη χώρα παρά το γεγονός ότι η καταγγελία έγινε πριν την αναχώρησή του. Η αστυνομία της πόλης Unna, στη Βόρεια Ρηνανία-Βεστφαλία ανέφερε ότι δεν υπήρχε μέχρι στιγμής ισχυρή υποψία εγκλήματος για να υποβληθεί αίτηση για ένταλμα σύλληψης.

Οι αρχές συνεχίζουν την έρευνα για το περιστατικό ενώ η Αλβανική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου έχει αναστείλει τον επόπτη από τα καθήκοντά του ως απάντηση στις κατηγορίες. Παραμένει ασαφές εάν υπάρχουν στοιχεία που έρχονται σε αντίθεση με την ιστορία της καταγγέλλουσας.

Η έρευνα βρίσκεται σε εξέλιξη και αναμένονται περισσότερες πληροφορίες καθώς οι αρχές εξετάζουν τα δεδομένα της υπόθεσης.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη