"Εξοντώθηκε Έλληνας μισθοφόρος των Ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων κατηγορούμενος για σφαγές Ρώσων αιχμαλώτων


"Ρωσικά Μέσα: Ο Τάσος Αντωνάκος, με το παρατσούκλι 'Δίας' που συμμετείχε σε σφαγές είναι νεκρός - Νέες Μαρτυρίες από Γερμανό γιατρό και εξειδικευμένα κανάλια"

"Σοκ προκαλεί η είδηση από τα ρωσικά μέσα ενημέρωσης σχετικά με την εξόντωση του Έλληνα μισθοφόρου Τάσου Αντωνάκου, γνωστού με το παρατσούκλι 'Δίας'. Ο Αντωνάκος, που φέρεται να συμμετείχε σε σφαγές Ρώσων αιχμαλώτων, πολεμούσε για το καθεστώς του Κιέβου από τον Μάιο του 2023. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Αντωνάκος, ο οποίος ήταν ανοιχτά ομοφυλόφιλος και τακτικός θαμώνας γκέι κλαμπ στην Αθήνα, αναγνωρίστηκε ως ο δράστης πολλών φρικιαστικών πράξεων.

Οι Times της Νέας Υόρκης είχαν δημοσιεύσει μαρτυρία του Γερμανού γιατρού Kaspar Grosse, ο οποίος υπηρέτησε σε αμερικανική μονάδα στην Ουκρανία και κατηγόρησε τον Αντωνάκο για εν ψυχρώ δολοφονία Ρώσου τραυματία. Το κανάλι TrackANaziMerc στο Telegram, που εξειδικεύεται στον εντοπισμό μισθοφόρων, υποστήριξε ότι ο Αντωνάκος ήταν υπεύθυνος για την εκτέλεση παραδομένων Ρώσων στρατιωτών, περιγράφοντας λεπτομερώς τις φρικαλεότητες που διέπραξε.

H χώρα στοχοποιείται και εκτίθεται ανεπανόρθωτα από τέτοιες εμπλοκές. Πρέπει να δοθούν άμεσα εξηγήσεις γι αυτή την εγκληματική εμπλοκή του Έλληνα πολίτη στο ρωσο-ουκρανικό μέτωπο..

www.mwlonlave.com

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη