"Η Προδοσία της Χειμάρρας: Το Μητσοτακικό καθεστώς και η συνεργασία με τον Ράμα"


Γράφει ο 
Θεόδωρος Οικονόμου Καμαρινός  

Tο αποτέλεσμα της επανάληψης των δημοτικών εκλογών στην Χιμάρα ήταν λίγο-πολύ αναμενόμενο. Ο αποκλεισμός ελληνόψυχων ψηφοφόρων, η αυθαίρετη εγγραφή στα δημοτολόγια 100 περίπου νέων δημοτών, η έλλειψη κατάλληλης ηγεσίας, οδήγησαν τελικά στην άλωση της πόλης από το φαύλο αλβανικό κράτος του μαφιόζου Εντι Ράμα. 

Πού ήταν η Ελλάδα του Μητσοτάκη απέναντι σ' αυτές τις εξελίξεις? Η απάντηση είναι εύκολη, απλή και θλιβερή. Το μητσοτακικό καθεστώς δεν ήταν μόνο απών από τις επαναληπτικές εκλογές στη Χιμάρα. Συνεργάστηκε στενά με το καθεστώς Ράμα για να επιτύχει αυτή την εξέλιξη. 

Αφού εκμαύλισε και εκμεταλλεύθηκε τον αφελή τελικά Μπελέρη, τον άφησε έκθετο στους αλβανικούς κατασταλτικούς μηχανισμούς αλλά και στα μάτια των Χιμαριωτών που βλέπουν τώρα ως δήμαρχό τους τον εξωμότη Τάβο. Δεν θα πάψω να υποστηρίζω δημόσια, σε κάθε ευκαιρία και από κάθε βήμα, ότι στόχος της δοσιλογικής κυβέρνησης Μητσοτάκη είναι το κλείσιμο, όπως-όπως και πάντα εις βάρος της Πατρίδας, όλων των εθνικών θεμάτων ώστε το ανίκανο μεταπολιτευτικό πολιτικό προσωπικό να μπορεί να επικεντρωθεί, χωρίς περιττούς περισπασμούς, στην καταλήστευση των πολιτών και στο διαγούμισμα της Ελλάδας μας που αποτελούν άλλωστε το μόνο και μόνιμο στόχο του. 

Κανένα σοβαρό και υπεύθυνο κράτος ανά την υφήλιο, ακόμη και το Βανουάτου και οι νήσοι Μάρσαλ στον Ειρηνικό, δεν θα άφηναν, δεν θα επέτρεπαν, δεν θα διανοούνταν καν, να επιτρέψουν σ' έναν άθλιο καταπατητή εθνικού εδάφους και σ' έναν ωμό καταπιεστή μιάς εθνικής τους μειονότητας, ό,τι επιτρέπει η Ελλάδα στον Ράμα! 

Πού ακούστηκε αυτός ο ουτιδανός να εκθέτει έργα του σε περίοπτο κτίριο του κέντρου της πρωτεύουσάς μας, να διοργανώνει - χωρίς να μας ενημερώνει - συγκέντρωση οπαδών και ομοεθνών του στην Αθήνα, τους οποίους να εξωθεί σε απείθεια και γκετοποίηση απέναντί μας, να αρνείται την ύπαρξη της Β. Ηπείρου, να αρνείται την ύπαρξη Ελλήνων ακόμη και στις μειονοτικές ζώνες που αυθαίρετα όρισε ως τέτοιες το αλβανικό κράτος(χωρίς καμία απολύτως ελληνική αντίδραση) και άλλα πολλά που για οποιαδήποτε εθνική αξιοπρέπεια θα σήμαιναν πόλεμο! 

Από που κι' ως πού δε, η μητσοτακική δουλοπρέπεια έσπευσε όχι μόνο να του επιτρέψει την διεξαγωγή της εκδήλωσης στην Αθήνα αλλά και να του παράσχει μέτρα ασφαλείας που ο ίδιος δεν ζήτησε καν! 

Είναι πιά πέρα για πέρα βέβαιο ότι τα πολιτικά μας πράγματα ποδηγετούνται από δοσιλόγους χειρότερους από εκείνους της Κατοχής. 

Ακόμη κι' ο γερμανολάτρης Λογοθετόπουλος ωχριά μπρος στον γερμανολάγνο και αμερικανόδουλο Μητσοτάκη. Δεν υπάρχει καμιά αμφιβολία ότι μετά τη Χιμάρα, σειρά έχουν Β. Ηπειρος και βορειοηπειρώτες, Κύπρος και κύπριοι, Αιγαίο και νησιώτες και εν τέλει Θράκη και θρακιώτες. Ειδικά ως προς τη Θράκη ας έχουν όλοι υπόψιν τους ότι εδώ και δεκαετίες τελεί υπό άτυπη συνδιαχείριση και συνδιοίκηση με την Τουρκία και όπου πραγματικό κουμάντο κάνει το τουρκικό Γεν. Προξενείο Κομοτηνής με τη συνδρομή των τουρκικών μυστικών υπηρεσιών, της διαβόητης ΜΙΤ. 

Το έγκλημα της εσχάτης προδοσίας έχει ήδη διαπραχθεί αλλά δεν έχει ακόμη τιμωρηθεί γιατί δεν υπάρχει εκείνος που θα παραπέμψει τους προδότες σε δίκη και θα στήσει το ικρίωμα για τα περαιτέρω...

Εχε γειά λοιπόν Χιμάρα, εμείς, οι έσχατοι των Ελλήνων, θα σε θυμόμαστε πάντα και θα κλαίμε για την απώλειά σου...

www.mwlonlave.com

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη