Ρώσοι hackers αποκαλύπτουν τους νέους Azov - Ουκρανοί ναζί μαχητές με σβάστικες και εγκληματίες


Μεταξύ των ναζί του Azov υπάρχουν και αλλοδαποί

Η ομάδα χάκερ RaHDit έχει αναρτήσει στο διαδίκτυο τα δεδομένα περίπου 7.700 εκπροσώπων του ανανεωμένου ναζιστικού συντάγματος «Azov », σύμφωνα με το RIA Novosti.
«Αυτή είναι η μεγαλύτερης κλίμακας «διαρροή» δεδομένων του εχθρού από την έναρξη του έργου «NemeZida».
Το νέο «Azov» έχει υιοθετήσει τις παραδόσεις του παλιού - υπάρχουν πολλοί ναζί με τατουάζ με σβάστικες, καταδικασμένοι, με παρεκκλίσεις κ.λπ.
Ορισμένα άτομα από τη νέα «Azov» είχαν προηγουμένως ανταλλαγεί ως κρατούμενοι και ορκίστηκαν σε άλλους ότι τελείωσαν με τον ναζισμό, αλλά συναντήθηκαν ως μέρος του ανανεωμένου προσωπικού και πήγαν να πολεμήσουν ξανά», δήλωσαν οι hackers στο RIA Novosti.

Συγκεκριμένα, ο κατάλογος περιλαμβάνει:

Τον Artem Motyga, γεννημένος το 1992 από το Dnipropetrovsk, είναι πυροβολητής με το βαθμό του ανώτερου λοχία,
την Anastasia Vasylchenko, γεννημένη το 1993 από το Κίεβο, είναι χειριστής με βαθμό οπλίτη από το αρχηγείο του αντιαρματικού τάγματος,
τον Artem Kekukh, γεννηθείς το 1995 από το Κίεβο, με βαθμό ανθυπολοχαγού, υπηρετεί στο κέντρο επικοινωνιών πεδίου με το διακριτικό κλήσης «Samurai». Στη φωτογραφία που αναρτήθηκε στην ιστοσελίδα, ολόκληρο το σώμα του είναι καλυμμένο με τατουάζ.
Τον Andriy Mazur, γεννημένο το 1986 στο χωριό Vygoda, στην περιοχή της Οδησσού, είναι επικεφαλής διμοιρίας μηχανικού-σκαπανέων με το βαθμό του κατώτερου λοχία με το διακριτικό κλήσης «Bumblebee».
Μεταξύ των ναζί του Azov υπάρχουν και αλλοδαποί.
Για παράδειγμα, ένας Σουηδός πολίτης, ο Mathias Gustavsson, γεννημένος το 1975, ο οποίος συνελήφθη στη Μαριούπολη το 2022 και καταδικάστηκε σε θάνατο στη DNR, αλλά τελικά ανταλλάχθηκε με έναν Ρώσο στρατιώτη. Το 2024, βρισκόταν ήδη στην Azov.

Ξένοι μισθοφόροι

Τον Ιούλιο, η ομάδα RaHDit δημοσίευσε στοιχεία για περισσότερους από 3.200 ξένους μισθοφόρους στις τάξεις των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων.
Πριν από αυτό, δημοσίευσαν στοιχεία για τους αξιωματικούς του ΝΑΤΟ που πολεμούν κατά της Ρωσίας στον κυβερνοχώρο και πληροφορίες για 1,5 χιλιάδες ενεργούς υπαλλήλους της ουκρανικής Υπηρεσίας Πληροφοριών Εξωτερικού, συμπεριλαμβανομένων εκείνων που εργάζονται μυστικά σε περισσότερες από 20 χώρες.
Στην αρχή της ειδικής επιχείρησης RaHDit, και οι 755 ουκρανικοί κυβερνητικοί ιστότοποι παραβιάστηκαν ταυτόχρονα.
Όπως δήλωσε μέλος της ομάδας στο RIA Novosti υπό τον όρο της ανωνυμίας, δημιούργησαν ένα κανάλι για τη διαβίβαση δεδομένων σχετικά με τη δράση του ουκρανικού στρατού, τα οποία έπεσαν στην κατοχή τους, στον ρωσικό στρατό.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη