Ανθρωποφάγος λύκος σκορπά τον τρόμο στην Ινδία: Επίθεση σε 10χρονο αγόρι παρά τις προσπάθειες 165 Κυνηγών


Στην Ούταρ Πραντές της Ινδίας, ένας ανθρωποφάγος λύκος συνεχίζει να σπέρνει τον τρόμο, με την τελευταία του επίθεση να έχει στόχο ένα 10χρονο αγόρι. Παρά τις προσπάθειες 165 κυνηγών και δασοφυλάκων να τον εντοπίσουν, ο επικίνδυνος λύκος, που έχει ήδη επιτεθεί σε αρκετούς ανθρώπους, παραμένει ελεύθερος.
Οι αρχές εξακολουθούν να αναζητούν τον τελευταίο λύκο από μια αγέλη που έχει σκοτώσει τουλάχιστον 10 ανθρώπους, σύμφωνα με αναφορές του CNN-News18. Παρά την αιχμαλώτιση πέντε ζώων, ο αρχηγός της αγέλης, ένας κουτσός λύκος, παραμένει ελεύθερος. Πολλοί κάτοικοι πιστεύουν ότι ο λύκος εκδικείται τους ανθρώπους λόγω του τραυματισμού του, ο οποίος προκλήθηκε από αυτούς.

Το παιδί κοιμόταν στην ταράτσα του σπιτιού του, σε μια προσπάθεια να προστατευθεί, καθώς πίστευαν ότι ο λύκος δεν θα μπορούσε να φτάσει σε τέτοιο ύψος. Ωστόσο, το ζώο έδειξε πρωτοφανή ευκινησία, σκαρφαλώνοντας μια σκάλα σε κοντινό κτίριο και επιτέθηκε στο αγόρι. Παρά τη φρικτή επίθεση, το παιδί σώθηκε, αλλά υπέστη σοβαρά τραύματα στον λαιμό από τα δόντια του λύκου.

Η κατάσταση έχει προκαλέσει τεράστια ανησυχία, και οι αρχές έδωσαν για πρώτη φορά έγκριση στους πολίτες να πυροβολούν λύκους, καθώς οι επιθέσεις συνεχίζονται, προκαλώντας φόβο στην περιοχή.

www.mwlonlave.com

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη