Γυναίκα συνελήφθη ως ύποπτη ότι έκαψε γάτα - κοντά στην πόλη όπου ο Ντόναλντ Τραμπ είπε ότι οι λαθρομετανάστες έτρωγαν κατοικίδια


Η αστυνομία στην πόλη Καντόν του Οχάιο έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο που απεικονίζει μια γυναίκα να εμπλέκεται σε ένα σοκαριστικό περιστατικό, όπου φέρεται να συνέθλιψε το κεφάλι μιας γάτας και άρχισε να τρώει το ζώο ωμό στη μέση του δρόμου. Η γυναίκα, Αλέξις Φερέλ, συνελήφθη με αίμα στα χέρια και τρίχες από τη γάτα στα χείλη της. Μάρτυρες που ήταν παρόντες στο σημείο ειδοποίησαν την αστυνομία τον Αύγουστο, με αποτέλεσμα τη σύλληψη της Φερέλ.


Στο βίντεο, ένας αστυνομικός τη ρωτά αν έφαγε τη γάτα, με την ίδια να μην απαντά, ενώ όταν τη ρωτούν γιατί σκότωσε το ζώο, εκείνη απάντησε "Δεν ξέρω". Αν και η Φερέλ είναι κάτοικος άλλης περιοχής και δεν συνδέεται με μετανάστες, το περιστατικό επανέφερε στη δημόσια συζήτηση ζητήματα σχετικά με φαινόμενα που αφορούν την κακοποίηση ζώων από συγκεκριμένες κοινότητες.


Στην πόλη Σπρίνγκφιλντ, η παρουσία περίπου 15.000 μεταναστών από την Αϊτή από το 2020 έχει οδηγήσει σε καταγγελίες από κατοίκους για περιστατικά όπου μετανάστες φέρεται να τρώνε κατοικίδια και άλλα ζώα. Κάτοικοι έχουν αναφέρει πως έχουν δει ανθρώπους να σκοτώνουν πάπιες στα πάρκα και να απομακρύνονται με τα πτώματα τους. Η συζήτηση για το θέμα είχε πάρει διαστάσεις όταν ο Ντόναλντ Τραμπ είχε θίξει το ζήτημα σε προεκλογικό ντιμπέιτ, αν και τότε είχε κατηγορηθεί για διάδοση αβάσιμων ισχυρισμών.

Αντίστοιχα φαινόμενα έχουν αναφερθεί και στην Ευρώπη πριν από περισσότερο από μια δεκαετία, όπου μετανάστες από την Ανατολική Ευρώπη φέρονται να σκότωναν και έτρωγαν κύκνους από λίμνες.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη