Η Ελλάδα τελειώνει – Νεκρός ξαφνικά από ανακοπή καρδιάς κάτοικος Πάτρας ενώ είχε ταξιδέψει στο Βόλο για να παρακολουθήσει αγώνες καράτε


Η κοινωνία της Πάτρας θρηνεί τον αιφνίδιο θάνατο του ιατρικού επισκέπτη Γιώργου Αποστολόπουλου, ο οποίος έφυγε ξαφνικά από τη ζωή κατά τη διάρκεια ταξιδιού στον Βόλο για να παρακολουθήσει αγώνες καράτε. Ο θάνατός του, από καρδιακή ανακοπή, έχει σοκάρει την οικογένεια, τους φίλους και την τοπική κοινότητα.

Ο 40χρονος Γιώργος Αποστολόπουλος, καταγόμενος από την περιοχή των Ζαρουχλεΐκων στην Πάτρα, είχε ταξιδέψει στον Βόλο μαζί με τη σύζυγό του για να παρακολουθήσει αγώνες καράτε. Η αθλητική εκδήλωση, στην οποία βρισκόταν ως θεατής, ήταν μία από τις πολλές που πραγματοποιούνται στην περιοχή. Δυστυχώς, ενώ βρισκόταν στις κερκίδες του γηπέδου, αισθάνθηκε αδιαθεσία και λίγα λεπτά αργότερα κατέρρευσε μπροστά στα μάτια της συζύγου του και των παρευρισκομένων.

Οι προσπάθειες διάσωσης

Άμεσα έσπευσε στο σημείο γιατρός του ΕΚΑΒ με μοτοσικλέτα, ο οποίος επιχείρησε να του παράσχει τις πρώτες βοήθειες. Χρησιμοποιώντας εξειδικευμένο εξοπλισμό προσπάθησε να τον επαναφέρει στη ζωή, ωστόσο ο άνδρας παρέμενε σε κρίσιμη κατάσταση. Μετά την άφιξη ασθενοφόρου, ο Αποστολόπουλος μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο Νοσοκομείο του Βόλου, όπου οι γιατροί συνέχισαν τις προσπάθειες ανάνηψης. Παρά τις έντονες προσπάθειες των γιατρών, δυστυχώς, διαπιστώθηκε ο θάνατός του λίγο αργότερα.

Σοκ στην οικογένεια και την τοπική κοινωνία

Η είδηση του θανάτου του Γιώργου Αποστολόπουλου προκάλεσε βαθιά θλίψη στους κατοίκους της Πάτρας, όπου ο ίδιος ήταν ιδιαίτερα γνωστός και αγαπητός. Ως ιατρικός επισκέπτης, είχε χτίσει σχέσεις με πολλούς επαγγελματίες του χώρου της υγείας και ήταν σεβαστός για την προσφορά και τη συνέπειά του στο επάγγελμά του. Ο ξαφνικός χαμός του, σε μια ηλικία όπου κανείς δεν θα περίμενε ένα τέτοιο τραγικό συμβάν, έχει βυθίσει στο πένθος την οικογένειά του και την τοπική κοινότητα των Ζαρουχλεΐκων.

Σύμφωνα με μαρτυρίες από την οικογένειά του, ο Γιώργος Αποστολόπουλος δεν είχε δώσει ποτέ ενδείξεις σοβαρών προβλημάτων υγείας, γεγονός που καθιστά τον ξαφνικό θάνατό του ακόμα πιο αδιανόητο για όσους τον γνώριζαν.

www.mwlonlave.com

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη