Η Ευρώπη κλείνει τα σύνορα: Αυστηρότεροι έλεγχοι και οικονομικά κίνητρα για λαθρομετανάστες σε Γερμανία, Σουηδία και Ολλανδία


Η Ευρώπη γίνεται αδιαπέραστο φρούριο κατόπιν εορτής,η ζημιά έχει ήδη γίνει και είναι ανεπανόρθωτη.! 

Η Γερμανία εισάγει νέους κανόνες, αναφέρεται και κατάσταση έκτακτης ανάγκης - τα σύνορα κλείνουν σιγά σιγά.Η Ευρώπη κλείνει περαιτέρω λόγω παράνομων μεταναστών: Η Γερμανία επαναλαμβάνει τον έλεγχο και των 3.800 χιλιομέτρων των συνόρων της για έξι μήνες από τη Δευτέρα, η Σουηδία θα προσφέρει στους μετανάστες 30.000 ευρώ για να επιστρέψουν στα σπίτια τους και οι Ολλανδοί εισάγουν ένα είδος κατάστασης έκτακτης ανάγκης για να δώσουν η κυβέρνηση ελευθερώνει το χέρι στον αγώνα κατά της μετανάστευσης, οπότε την επόμενη εβδομάδα θα ζητήσουν από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να τους απαλλάξει από την πολιτική ασύλου και μετανάστευσης της Ένωσης.

Από το 2026, η Σουηδία σχεδιάζει να αυξήσει την αποζημίωση για την οικειοθελή αποχώρηση των μεταναστών σε 30.000 ευρώ, για όσους δεν έχουν δουλειά και δεν ενσωματώνονται, σύμφωνα με τον Λούντβιχ Άσπλινγκ των ακροδεξιών Σουηδών Δημοκρατών. Το χρηματικό μπόνους είναι μόνο ένα μέτρο στο πλαίσιο των πολυάριθμων αλλαγών στον νόμο για το άσυλο που έχει εφαρμόσει ή σχεδιάζει ακόμη η κυβέρνηση, αναφέρει το γερμανικό ARD. Η σουηδική κυβέρνηση θέλει να σχεδιάσει ένα εξαιρετικά περιοριστικό σύστημα μετανάστευσης, με πρότυπο τη Δανία. Οι Δανοί αύξησαν επίσης το μπόνους αναχώρησης, αλλά τα αποτελέσματα είναι ελάχιστα: 100 με 200 περισσότερα άτομα φεύγουν ετησίως.

Κλείσιμο των συνόρων

Στη Γερμανία, η κυβέρνηση του Όλαφ Σολτς, μετά το μαχαίρι ενός Σύρου αιτούντος άσυλο στο φεστιβάλ στο Sollingen και την επιτυχία του ακροδεξιού AfD στις εκλογές στη Θουριγγία και τη Σαξονία, αποφάσισε να αποκαταστήσει τους συνοριακούς ελέγχους για έξι μήνες. Η απόφαση τίθεται σε ισχύ τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου.

www.mwlonlave.com

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη