Στο υπουργείο μετανάστευσης διαφημίζουν την Ελλάδα ως «παράδεισο των προσφύγων»: Ο ρόλος του Ηρακλή Μοσκώφ


Οι αντιδράσεις στο διαδίκτυο πληθαίνουν όμως ο Ηρακλής Μοσκώφ από ό,τι φαίνεται έχει ισχυρές πλάτες στην κυβέρνηση

Την ίδια στιγμή που ένα νέο τσουνάμι λαθρομετανάστευσης χτυπά στην χώρα μας όπως και την υπόλοιπη Ευρώπη, στο ελληνικό υπουργείο Μετανάστευσης και Ασύλου κυριολεκτική διαφημίζουν την χώρα μας ως … χώρα υποδοχής.
Και αν δεν το πιστεύετε αρκεί να ανοίξετε τα … βιβλία αγγλικών της πρώτης Λυκείου, για να το διαπιστώσετε, όπως μας πληροφόρησε ο Γενικός Γραμματέας Ευάλωτων Πολιτών & Θεσμικής Προστασίας Ηρακλής Μόσκωφ, που φυσικά χαιρόταν γι' αυτό.

Και εάν το συγκεκριμένο εδάφιο, αφορούσε μόνον την Τήλο, ο κ. Μόσκωφ, εδώ και καιρό διεξάγει μια απίστευτη επιχείρηση προσέλκυσης νέων μεταναστευτικών ροών στην χώρα, δείχνοντας «πόσο καλά» περνούν όσοι καταφέρουν να παραβιάσουν τον νόμο και να εισέλθουν στην χώρα μας, αρκεί να δηλώσουν «ανήλικοι».

Κάθε σχεδόν ημέρα ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Μετανάστευσης, διαφημίζει από τον προσωπικό του λογαριασμό κάθε είδους “δράσεις”  ή και του υπουργείου, σε μια ξεκάθαρη προσπάθεια να «αναδείξει» το έργο τους. Το εάν όλο αυτό λειτουργεί ως “μαγνήτης” νέων ροών δεν φαίνεται να ενδιαφέρει ιδιαίτερα το υπουργείο, αφού εξασφαλίζει “αντικείμενο χρηματοδότησης” για τους «πελάτες». MOSCOFF

Θα περίμενε κανείς ότι σε μια χώρα «πρώτης γραμμής» που θέλει να «τσακίσει» τα συστήματα διακινητών θα υπήρχε διαφορετική αντιμετώπιση, όμως μπροστά στα μάτια μας εξελίσσεται  μια απίστευτη ιστορία ιδεοληψίας και στενών επαφών με τις χρηματοδοτούμενες από τις Βρυξέλλες ΜΚΟ που έχουν ξεκάθαρα εξαπλώσει τα πλοκάμια τους στον κρατικό μηχανισμό της χώρας.

πηγη

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη