Πρώην κορυφαίος επιστήμονας της Pfizer: Το εμβόλιο δημιουργήθηκε για να σκοτώσει και να μειώσει τη γονιμότητα της ανθρωπότητας


Πριν από μερικές εβδομάδες, ο Δρ. Ο Michael Yeadon, πρώην επικεφαλής και αντιπρόεδρος έρευνας για τις αλλεργίες και το αναπνευστικό στην Pfizer, έξω από το Βρετανικό κοινοβούλιο αποκάλυψε ποιος πιστεύει ότι είναι ο πραγματικός σκοπός του εμβολίου κατά του Covid.

Στις 20 Οκτωβρίου ο Yeadon έδωσε την ομιλία του στην οποία είπε, μεταξύ άλλων, ότι τα εμβόλια που βασίζονται στο mRNA είναι σχεδιασμένα να βλάπτουν, να ακρωτηριάζουν και να σκοτώνουν σκόπιμα, καθώς και να μειώνουν τη γονιμότητα της ανθρωπότητας.

Σε συνέντευξή του, ο Δρ. Ο Michael Yeadon, πρώην επικεφαλής επιστήμονας και αντιπρόεδρος της έρευνας για τις αλλεργίες και το αναπνευστικό στην Pfizer, δήλωσε ότι είπαμε  ψέματα για κάθε πτυχή της πανδημίας του Covid.

«Έχουμε πει ψέματα από κυβερνητικούς αξιωματούχους και εταιρικές εταιρίες για τα πάντα ,για να αντιμετωπίσουμε αυτή τη λεγόμενη πανδημία του ιού», λέει ο Yeadon.

- Η σοβαρότητα των απειλών για τη δημόσια υγεία, η αναγκαιότητα του lockdown, η ασυμπτωματική μετάδοση, η χρήση μασκών, ο μαζικός έλεγχος και τέλος τα εμβόλια. Κάθε κομμάτι της αφήγησης είναι ένα ψέμα, επιστημονικά αποδεδειγμένο.

Ο Yeadon συνεχίζει να εξηγεί τα ευρήματά του με περισσότερες λεπτομέρειες, τονίζοντας τη σημασία του να ακούει ο καθένας τη συνέντευξη προσωπικά διαδίδοντας τη λέξη.

- Δεν με φοβούνται γιατί πιστεύουν ότι δεν θα ακουστώ. Ακούστε λοιπόν, αυτό που ζητάω είναι να απομνημονεύσετε δύο ή τρία από τα δυνατά πράγματα που μόλις σας είπα και να πείτε σε δέκα άλλους ανθρώπους. Τα μέσα μαζικής ενημέρωσης δεν θα τους το πουν ποτέ.

Ψηφιακή ταυτότητα

Επιπλέον, ο Yeadon λέει ότι το σύστημα ελέγχου πλήρους φάσματος των παγκοσμιοποιητών είναι έτοιμο να εισέλθει στη φάση λειτουργίας του και τα βασικά συστατικά, η ψηφιακή ταυτότητα και τα ψηφιακά νομίσματα της κεντρικής τράπεζας, πρόκειται να εφαρμοστούν.

«Η ψηφιακή ταυτότητα είναι η καρδιά της τυραννίας», είπε ο Yeadon.

- Είμαστε κοντά στο σημείο που θα πουν: «Αν δεν κάνεις την επόμενο δόση, δεν θα μπορείς να αγοράσεις βενζίνη, να ταξιδέψεις ή να αγοράσεις φαγητό». Αυτό το σύστημα είναι έτοιμο για χρήση.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη