Συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας κατά της τεκνοθεσίας ανήλικων από ομοφυλόφιλους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη


Η Εκκλησία άφωνη «με το αζημίωτο» φυσικά!!

Εκατοντάδες Έλληνες παρά το δριμύ ψύχος ζητούν στο Σύνταγμα να μην παραδοθούν τα παιδιά σε ομοφυλόφιλα ζευγάρια

Οι συγκεντρωμένοι κρατούν πλακάτ με συνθήματα όπως: «Πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια» αλλά και σταυρούς και χριστιανικές εικόνες.

Την ίδια στιγμή η επίσημη Εκκλησία «ένιψε τα χείρας της» αλλά στην ουσία κάνει «πλάτες» στην κυβέρνηση του Κ.Μητσοτάκη για τον γάμο των ομοφυλόφιλων και κατά συνέπεια για την τεκνοθεσία-υιοθεσία ανήλικων από αυτούς.

Με την ουδέτερη σχέση της βοηθά να διαχειρίζεται, τις σφοδρές αντιδράσεις της στο εσωτερικό της Κοινοβουλευτικής του Ομάδας, βέβαια «με το αζημίωτο»

Η αντίσταση 27 Μητροπολιτών εκ των οποίων ζητούσαν προφορικώς ή γραπτώς το μόνο που βοήθησε ήταν να περάσει αυτό που ήθελε ο Ιερώνυμος σε ρυθμίσεις για την «εκκλησιαστική περιουσία».

Μία χώρα προδομένη εκ των έσω…




Συγκέντρωση διαμαρτυρίας στη Θεσσαλονίκη

Συγκέντρωση διαμαρτυρίας κατά της νομικής κατοχύρωσης της τεκνοθεσίας παιδιών και του γάμου για τα ομόφυλα ζευγάρια πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 21 Ιανουαρίου στη Θεσσαλονίκη.

Οι διαδηλωτές, με ελληνικές σημαίες, πανό και πλακάτ διαμαρτύρονται για το νομοσχέδιο της κυβέρνησης που νομιμοποιεί την τεκνοθεσία παιδιών από ομόφυλους. 
Ο διοργανωτής του συλλαλητηρίου και θεολόγος Αναστάσιος Θεοδωρίδης δήλωσε: «Ήρθαμε εδώ να αντιδράσουμε για τη διαστροφή που θέλουν να νομιμοποιήσουν. Λέμε όχι στην τεκνοθεσία από τους ομοφυλόφιλους και είμαστε αντίθετοι στους γάμους των ομοφυλοφίλων. Λέμε την άποψή μας με ηρεμία, χωρίς να βρίζουμε κανέναν».



Συνεχίζοντας είπε «Έχουμε τη δική μας τοποθέτηση και προσπαθούμε να συνεχίσουμε τους ανθρώπους “λέμε ναι στα ανθρώπινα δικαιώματα, αλλά η ομοφυλοφιλία δεν είναι ανθρώπινο δικαίωμα”. Ο καθένας στο κρεβάτι του μπορεί να κάνει ό,τι θέλει αλλά δεν μπορούμε να νομιμοποιήσουμε και να παγιώσουμε μια διαστροφή που έρχεται ενάντια στα σχέδια του Θεού. Ο θεός έπλασε τον άνδρα και τη γυναίκα. Έτσι πρέπει να πορευτεί η ανθρωπότητα, έτσι είναι το φυσιολογικό».

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη