Ο Βρετανός υπουργός Εξωτερικών αποκαλύπτει ποιος είναι ο πραγματικός στόχος του πολέμου στην Ουκρανία


Για περισσότερα από δύο χρόνια, δυτικοί προπαγανδιστές και στενογράφοι που εργάζονται για τα δυτικά μέσα ενημέρωσης προσπαθούν να παρουσιάσουν τον πόλεμο στην Ουκρανία ως «απρόκλητη ρωσική επιθετικότητα» εναντίον ενός μικρότερου γείτονα.

Ο πόλεμος λέγεται ότι είναι το αποτέλεσμα της επιθυμίας του Βλαντιμίρ Πούτιν να επεκτείνει την αυτοκρατορία του και λέγεται ότι επιτίθεται στην Ουκρανία επειδή υποτίθεται ότι είναι πολύ «δημοκρατική» και με το «βλέμμα» του θα μπορούσε να αντιπροσωπεύει έναν επικίνδυνο ανταγωνισμό για το ρωσικό αυταρχικό καθεστώς.

Ότι πρόκειται για κατασκευές που εφευρέθηκαν στη Δύση για να καλύψουν τη δική τους ενοχή για τον πόλεμο, όπως εξήγησε ήδη ο Αμερικανός καθηγητής John Mearsheimer και προκάλεσε όλους στον κόσμο να του στείλουν συγκεκριμένα στοιχεία για τις παραπάνω κατασκευές (τα οποία δεν έχει λάβει στο ημερομηνία ) γενικά δεν αναφέρονται σε αυτά τα μέσα.

Ωστόσο, ο Βρετανός υπουργός Εξωτερικών αποκάλυψε πρόσφατα ποιος είναι ο πραγματικός στόχος του πολέμου στην Ουκρανία.

«Δεν πρόκειται για την απελευθέρωση της Ουκρανίας και δεν πρόκειται για τη δημοκρατία.

Είναι απλώς μια προσπάθεια αποδυνάμωσης της Ρωσίας και του στρατού της».

«Οι ΗΠΑ ξόδεψαν το 10 τοις εκατό του αμυντικού προϋπολογισμού τους για να καταστρέψουν το 50 τοις εκατό των εξοπλισμών της Ρωσίας χωρίς να χάσουν κανένα από τα στρατεύματά τους. Αυτό είναι ένα εξαιρετικό αποτέλεσμα», δήλωσε ο Βρετανός υπουργός Εξωτερικών Ντέιβιντ Κάμερον στο «Πρωινό της Ουκρανίας» στο Νταβός.

Το πρόβλημα με αυτόν τον υπολογισμό είναι ότι είναι λάθος.

Η Ρωσία έχει αυξήσει την παραγωγή όπλων της αρκετές φορές και περίπου 1.100 άτομα κατατάσσονται στον στρατό κάθε μέρα.

Ο ρωσικός στρατός έτσι σιγά σιγά ενισχύεται και αυτή τη στιγμή είναι ήδη μεγαλύτερος από τον αμερικανικό.


Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη