Ο Tucker Carlson προειδοποιεί τις «επικίνδυνες» ελίτ του WEF «Νομίζουν ότι είναι Θεός»

Ο ανεξάρτητος δημοσιογράφος Τάκερ Κάρλσον προειδοποίησε ότι τα μέλη του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) είναι «πολύ επικίνδυνα» επειδή ...


Ο ανεξάρτητος δημοσιογράφος Τάκερ Κάρλσον προειδοποίησε ότι τα μέλη του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF) είναι «πολύ επικίνδυνα» επειδή «νομίζουν ότι είναι Θεός».

Στη Σύνοδο Κορυφής των Παγκόσμιων Κυβερνήσεων (WGS) στο Ντουμπάι, ο Carlson κάλεσε τις παγκοσμιοποιητικές ελίτ.

Χωρίς να τον αναφέρει ονομαστικά, ο Carlson αναφέρθηκε σε προηγούμενα σχόλια που έγιναν στην εκδήλωση από τον ιδρυτή και πρόεδρο του WEF Klaus Schwab.

Όπως ανέφερε προηγουμένως το Slay News , ο Schwab μίλησε επίσης στο WGS και αποκάλυψε τα σχέδια του WEF για την «ανθρωποκρατία».

Ο Schwab περιέγραψε μια ανησυχητική «σύντηξη» μεταξύ των ανθρώπων και της τεχνολογίας τεχνητής νοημοσύνης (AI), η οποία, όπως είπε, αποτελεί μέρος της ατζέντας του WEF για έναν «νέο κόσμο» που θα «μεταφέρει την ανθρωπότητα σε μια νέα εποχή».

Σύμφωνα με τον Schwab, τα σχέδια του WEF για τον «νέο κόσμο» περιλαμβάνουν μια «συγχώνευση μεταξύ της φυσικής, της ψηφιακής και της βιολογικής μας διάστασης».

Ο Schwab δήλωσε ότι, μόλις το σύστημα εφαρμοστεί παγκοσμίως, θα εγκαινιαστεί μια «νέα εποχή» «ανθρωποκρατίας».

Ο Carlson κατέρριψε την υπερανθρωπιστική ατζέντα του WEF.

Αναφερόμενος στα σχόλια του Schwab, ο Tucker επέκρινε στη συνέχεια εκείνους που πιστεύουν ότι είναι Θεός και «μπορούν να δημιουργήσουν έναν καλύτερο άνθρωπο μέσω της τεχνολογίας».

Σε μια συζήτηση στη σύνοδο κορυφής, όπου ο Carlson μίλησε για την viral συνέντευξή του με τον Ρώσο πρόεδρο Βλαντιμίρ Πούτιν, ο πρώην παρουσιαστής του Fox News είπε ότι η ταπεινοφροσύνη είναι σημάδι σοφίας.

Προειδοποίησε ότι οι υπερανθρωπιστές όπως ο Schwab και οι σύμμαχοί του στο WEF, που πιστεύουν ότι «είναι ο Θεός», είναι «πολύ επικίνδυνοι» και «θα σκοτώσουν πολλούς ανθρώπους».

«Η σοφία μεγαλώνει από την αναγνώριση ότι δεν είσαι Θεός», είπε.

«Και στις Ηνωμένες Πολιτείες, είχαμε μια περίοδο όπου είχαμε μια τέτοια συζήτηση σχετικά με το αν κάποιες θρησκείες είναι καλές και κάποιες κακές».

«Θα σας πω την άποψή μου για αυτό, και είναι μια σκληρή άποψη. Είναι μια ειλικρινής άποψη», πρόσθεσε ο Carlson.

«Δεν χωρίζω τον κόσμο μεταξύ Μουσουλμάνων, Εβραίων, Χριστιανών ή Βουδιστών.

«Μοιράζω τον κόσμο ανάμεσα σε ανθρώπους που πιστεύουν ότι είναι Θεός και σε ανθρώπους που ξέρουν ότι δεν είναι», συνέχισε ο Κάρλσον να χειροκροτεί από το πλήθος.

«Και οι μόνοι άνθρωποι που εμπιστεύομαι είναι στη δεύτερη κατηγορία γιατί αυτή είναι η αρχή της σοφίας.

«Όταν ξέρεις ότι δεν είσαι Θεός, ότι δεν μπορείς να επηρεάσεις κάθε αλλαγή που θέλεις, [ότι] δεν μπορείς να προβλέψεις το μέλλον, ότι δεν είσαι παντοδύναμος, τότε είναι πολύ πιο πιθανό να πάρεις καλές αποφάσεις.

«Σοφές, ανθρώπινες αποφάσεις», τόνισε.

«Αντίθετα, όταν πιστεύετε ότι έχετε τη δύναμη να διαμορφώσετε τον κόσμο και τους άλλους ανθρώπους, όπως ακούγαμε σήμερα το πρωί μέσω, ξέρετε, από το  biohacking », είπε αναφερόμενος στις δηλώσεις του Schwab.

«Όταν νομίζεις ότι μπορείς να δημιουργήσεις έναν καλύτερο άνθρωπο μέσω της τεχνολογίας, είσαι πολύ επικίνδυνος γιατί δεν καταλαβαίνεις τα όριά σου και θα σκοτώσεις πολλούς ανθρώπους», δήλωσε.

Σε άλλο σημείο κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Schwab έδωσε μια ειδική ομιλία όπου παρουσίασε τα σχέδια του WEF στους παγκόσμιους ηγέτες.

Ο επικεφαλής του WEF έκανε την ανακοίνωση κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας με θέμα τον υπερανθρωπισμό με τίτλο «Civilizations of Tomorrow: Built to Fail or Rise;»

Ο Schwab ανέδειξε μια νέα «Ευφυή Εποχή» που οδηγείται από αυτό που έχει επανειλημμένα περιγράψει ως «Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση».

«Είχαμε για πρώτη φορά τη μετάβαση πριν από περίπου εκατό χρόνια από την αγροτική κοινωνία στη βιομηχανική κοινωνία, αλλά σήμερα μιλάμε για μετάβαση σε αυτό που θα ονόμαζα «την ευφυή εποχή», σημείωσε ο Schwab.

Δήλωσε ότι «η ανθρωπότητα θα απολαύσει πολλές περισσότερες ευκαιρίες και δυνατότητες», σε αυτή τη συγχώνευση με την τεχνολογία.

«Δεν θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε την Τέταρτη Βιομηχανική Επανάσταση σε μια ψυχρή γραφειοκρατία. Δεν θέλουμε να προχωρήσουμε σε μια τεχνοκρατία. Θέλουμε να προχωρήσουμε σε αυτό που θα έλεγα «ανθρωποκρατία».

COMMENTS

Όνομα

ΑΘΛΗΤΙΚΑ,11,ΑΜΥΝΑ,8,ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ,12,ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΑ,20,ΒΟΡΕΙΟΣ ΗΠΕΙΡΟΣ,56,ΔΙΑΣΤΗΜΑ,4,ΔΙΑΦΟΡΑ,193,ΔΙΕΘΝΗ,2036,ΕΛΛΑΔΑ,7,ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ,125,ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ,41,ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΤΡΑΤΟΣ,35,ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ,94,ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ,1782,ΕΠΙΣΤΗΜΗ,2,ΙΜΙΑ,3,ΙΣΤΟΡΙΑ,336,ΚΟΣΜΟΣ,1,ΚΥΠΡΟΣ,37,ΜΥΘΟΛΟΓΙΑ,2,ΠΑΡΑΞΕΝΑ,1,ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ,1,πηγη,3,ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ,5,ΣΑΝ ΣΗΜΕΡΑ,10,ΣΠΑΡΤΙΑΤΕΣ,26,ΣΥΝΟΜΟΣΙΟΛΟΓΙΕΣ,5,ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ,9,ΥΓΕΙΑ,21,
ltr
item
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ: Ο Tucker Carlson προειδοποιεί τις «επικίνδυνες» ελίτ του WEF «Νομίζουν ότι είναι Θεός»
Ο Tucker Carlson προειδοποιεί τις «επικίνδυνες» ελίτ του WEF «Νομίζουν ότι είναι Θεός»
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh0f4EN3FEQR6pKkds8WCjSyEN1wBVq8z0TYeWWkziavNeP1PETTyiICSa-JyBHuFsDivvmbOK8baVaL731j8paIQ1huVKl0SVr9ZrqnmW7SAfxrDVUlVBL5DNYqdcCt6TZmbWaqIWBqtm972sBjVTXvgxiHE5EYkQ9Ar0uak0DyEsx2ggM47JHU8hgWYo/w640-h400/klaus-schwab-tucker-carlson-wef-damgerous-800x500.jpg
https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEh0f4EN3FEQR6pKkds8WCjSyEN1wBVq8z0TYeWWkziavNeP1PETTyiICSa-JyBHuFsDivvmbOK8baVaL731j8paIQ1huVKl0SVr9ZrqnmW7SAfxrDVUlVBL5DNYqdcCt6TZmbWaqIWBqtm972sBjVTXvgxiHE5EYkQ9Ar0uak0DyEsx2ggM47JHU8hgWYo/s72-w640-c-h400/klaus-schwab-tucker-carlson-wef-damgerous-800x500.jpg
ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ
https://www.molwnlave.net/2024/02/tucker-carlson-wef.html
https://www.molwnlave.net/
http://www.molwnlave.net/
http://www.molwnlave.net/2024/02/tucker-carlson-wef.html
true
8426351732439679277
UTF-8
Loaded All Posts Not found any posts VIEW ALL Readmore Reply Cancel reply Delete By Home PAGES POSTS View All ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ LABEL ARCHIVE SEARCH ALL POSTS Not found any post match with your request Back Home Sunday Monday Tuesday Wednesday Thursday Friday Saturday Sun Mon Tue Wed Thu Fri Sat January February March April May June July August September October November December Jan Feb Mar Apr May Jun Jul Aug Sep Oct Nov Dec just now 1 minute ago $$1$$ minutes ago 1 hour ago $$1$$ hours ago Yesterday $$1$$ days ago $$1$$ weeks ago more than 5 weeks ago Followers Follow THIS PREMIUM CONTENT IS LOCKED STEP 1: Share to a social network STEP 2: Click the link on your social network Copy All Code Select All Code All codes were copied to your clipboard Can not copy the codes / texts, please press [CTRL]+[C] (or CMD+C with Mac) to copy Table of Content