Κορυφαίος ιολόγος προειδοποιεί για επικείμενο «τσουνάμι» ασθένειας και θανάτου στον εμβολιασμένο πληθυσμό


Ο Δρ Geert Vanden Bossche, ένας παγκοσμίου φήμης Βέλγος ιολόγος, προειδοποίησε ότι επίκειται ένα τεράστιο κύμα ασθενειών και θανάτων μεταξύ του εξαιρετικά εμβολιασμένου πληθυσμού με εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα.

Ο Δρ. Geert Vanden Bossche,ένας παγκοσμίου φήμης Βέλγος ιολόγος, έχει προειδοποιήσει ότι επίκειται ένα τεράστιο κύμα ασθενειών και θανάτων μεταξύ του εξαιρετικά εμβολιασμένου πληθυσμού με εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα. Κατά τη διάρκεια μιας εμφάνισής του στο podcast του KunstlerCast την Παρασκευή , ο Bossche εξέδωσε μια σοβαρή προειδοποίηση, δηλώνοντας ότι «αυτό που προβλέπω είναι ένα τεράστιο, τεράστιο τσουνάμι» ασθενειών και θανάτου μεταξύ υψηλά εμβολιασμένων πληθυσμών με εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα.

Ο Bossche προειδοποίησε ότι τα νοσοκομεία θα καταρρεύσουν και θα επέλθει οικονομικό, οικονομικό και κοινωνικό χάος. Εξήγησε ότι το κύμα της ασθένειας και του θανάτου θα ξεκινήσει με περισσότερες περιπτώσεις σοβαρού μακροχρόνιου Covid και στη συνέχεια θα αντικαταστήσει το κύμα των καρκίνων, οδηγώντας σε μια υπεροξεία φάση με ένα τεράστιο κύμα ασθένειας και θανάτου.

«Αυτό που προβλέπω είναι ένα τεράστιο, τεράστιο τσουνάμι» ασθενειών και θανάτου μεταξύ υψηλά εμβολιασμένων πληθυσμών με εξασθενημένο ανοσοποιητικό σύστημα, είπε ο Bossche.

«Θα δείτε τι θα συμβεί, για παράδειγμα, τις επόμενες εβδομάδες… είναι όλο και περισσότερες περιπτώσεις πιο σοβαρού μακροχρόνιου Covid…

«Θα αρχίσουν να αντικαθιστούν το κύμα των καρκίνων… τώρα έχουμε μια πιο χρόνια φάση.

«Θα τελειώσει με μια υπεροξεία φάση, ένα τεράστιο, τεράστιο κύμα…

«Το μελετάω εδώ και τέσσερα χρόνια.

«Ξέρω για τι πράγμα μιλάω».

«Είμαι ίσως το μόνο άτομο, με κάθε σεμνότητα, που καταλαβαίνει την ανοσολογία πίσω από αυτό».

«Αυτό που θέλω να καταλάβει το κοινό σας, αυτό που θα αντιμετωπίσουμε στην υπεροξεία κρίση του Covid που είναι επικείμενη, είναι ότι θα πρέπει να οικοδομήσουμε έναν εντελώς νέο κόσμο…»

«Είναι πολύ σαφές ότι όταν ξεκινήσει αυτό, τα νοσοκομεία μας θα καταρρεύσουν.

«Και αυτό σημαίνει ότι το χάος σε όλα τα είδη των στρωμάτων της κοινωνίας – χρηματοπιστωτικό, οικονομικό, κοινωνικό, όπως το πείτε – θα είναι πλήρες».

«Και αυτό είναι που προβλέπω ξεκάθαρα…

«Είναι πολύ περίεργο για μένα να κάνω τέτοιες δηλώσεις, αλλά δεν το κρύβω γιατί είμαι διακόσια τοις εκατό πεπεισμένος ότι θα συμβεί».

Ο Bossche ισχυρίστηκε ότι το μελετά για τέσσερα χρόνια και είναι πιθανώς το μόνο άτομο που καταλαβαίνει την ανοσολογία πίσω από αυτό. Προειδοποίησε ότι ο κόσμος θα πρέπει να οικοδομήσει έναν εντελώς νέο κόσμο για να αντιμετωπίσει την επικείμενη υπεροξεία κρίση του Covid.

«Διαπράττεις λάθη ή ακόμα και εγκλήματα σε πολύ μικρή κλίμακα, μπορείς να τα κρύψεις».

«Έχω δει αυτό να συμβαίνει με τον εμβολιασμό κατά του Έμπολα στην Αφρική πριν από αρκετά χρόνια. . . .

«Ωστόσο, αν το κάνετε αυτό σε πολύ μεγάλη κλίμακα, όπως αυτό που συνέβη με αυτήν την εκστρατεία μαζικού εμβολιασμού [Covid], η αλήθεια θα βγει στην επιφάνεια.

«Και όσοι διέπραξαν αυτά τα εγκλήματα που έλεγαν ψέματα στον λαό, που δεν φρόντισαν για την υγεία και την ασφάλεια των ανθρώπων, θα τιμωρηθούν αυστηρά, αυστηρά…

«Αν αυτοί οι άνθρωποι έβγαιναν τώρα έξω και έλεγαν, «Ναι, περίμενε λίγο, κάναμε κάποια λάθη, δεν ήταν εντάξει, πρέπει να τους διορθώσουμε, πρέπει να αναθεωρήσουμε τη γνώμη μας», αυτοί οι άνθρωποι θα είναι λιθοβολημένοι στους δρόμους…

«Μπορούν μόνο να ελπίζουν ότι θα συμβεί κάτι που θα αποσπάσει την προσοχή από αυτό το θέμα, αλλά δεν θα γίνει».

«Η αλήθεια θα βγει στην επιφάνεια: αυτό ήταν ένα μεγάλης κλίμακας πείραμα κέρδους-λειτουργίας στον ίδιο τον ανθρώπινο πληθυσμό.

«Αυτό θα είναι κάτι που θα αναφέρεται στην ιστορία για πολλές πολλές επόμενες γενιές».

«Τι μπορώ να συμβουλεύσω… σε όλους αυτούς τους εμβολιασμένους ανθρώπους: πρέπει να αποφύγουν την επαναμόλυνση».

«Είναι η επαναμόλυνση των εμβολιασμένων που ευθύνεται για αυτήν την κατάσταση…

«Λοιπόν, το μόνο πράγμα που μπορούν να κάνουν - είναι πολύ απλό - είναι να παίρνουν αντιιικά, φυσικά».

«Η μόνη διαφορά είναι ότι δεν θα μπορείτε να περιμένετε να πάρετε αντιιικά μέχρι να εμφανίσετε συμπτώματα».

«Μόλις οι άνθρωποι δουν ότι σε μία από τις άλλες χώρες, ή σε μία από τις άλλες πολιτείες των Ηνωμένων Πολιτειών, όταν αυτό ξεκινά με τις νοσηλείες που αυξάνονται πολύ γρήγορα, πρέπει να λαμβάνουν αντιιικά φάρμακα προληπτικά, να μην περιμένουν μέχρι να εμφανίσουν συμπτώματα .»

«Είμαι στο Βέλγιο», πρόσθεσε.

Ο Bossche σημείωσε επίσης ότι όσοι πιέζουν για παγκόσμιους εμβολιασμούς mRNA Covid θα εκτεθούν σύντομα και η γιγάντια παγκόσμια κλίμακα των επιταχυνόμενων ασθενειών και θανάτων θα είναι αδύνατο να καλυφθεί. Προειδοποίησε ότι όσοι διέπραξαν εγκλήματα λέγοντας ψέματα στον λαό και μη φροντίζοντας την υγεία και την ασφάλειά τους θα τιμωρηθούν αυστηρά.

Ο Bossche συμβούλεψε τα εμβολιασμένα άτομα να αποφεύγουν την επαναμόλυνση και να λαμβάνουν αντιιικά φάρμακα προληπτικά μόλις δουν ότι οι νοσηλείες αυξάνονται γρήγορα σε μια από τις χώρες με υψηλό βαθμό εμβολιασμού. Πρόσθεσε ότι εάν ξεκινήσει στις ΗΠΑ, το Ισραήλ ή το Ηνωμένο Βασίλειο, μέσα σε λίγες ημέρες, το ίδιο σενάριο θα παρατηρηθεί σε πολλές από τις χώρες με υψηλό βαθμό εμβολιασμού.

Ο παρουσιαστής του podcast James Kunstler υπέθεσε ότι οι προβλέψεις του Bossche, εάν πραγματοποιηθούν, θα μπορούσαν να χρησιμεύσουν ως αποδιοπομπαίος τράγος των παγκοσμιοποιητών και να ανατρέψουν όχι μόνο την προεδρική κούρσα των ΗΠΑ αλλά και άλλες εκλογές σε όλο τον κόσμο.

πηγη

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη