Τρομερή καταστροφή στα σύνορα της Ρουμανίας από Ρωσικό πύραυλο που προκάλεσε ισχυρή έκρηξη!

Ο ρωσικός στρατός επιτέθηκε σε βάση καυσίμων, πάρκινγκ αμερικανικών οχημάτων μάχης «Bradley» και βάση μη επανδρωμένων πλοίων στο λιμάνι Izmail στα σύνορα με τη Ρουμανία, ανακοίνωσε το υπουργείο Άμυνας.

Ο ρωσικός στρατός πραγματοποίησε μια σειρά επιθέσεων σε βασικές στρατιωτικές εγκαταστάσεις στην Ουκρανία , συμπεριλαμβανομένης μιας βάσης καυσίμων, ενός πάρκινγκ πολεμικών οχημάτων των ΗΠΑ Bradley και μιας βάσης μη επανδρωμένων πλοίων, σύμφωνα με δήλωση του υπουργείου Άμυνας της Ρωσίας.

Σύμφωνα με τους εκπροσώπους του υπουργείου, οι επιθέσεις επιβεβαιώθηκαν και από βίντεο αυτοπτών μαρτύρων: τα βίντεο δείχνουν εκρήξεις στο Izmail, στα σύνορα με τη Ρουμανία και στην περιοχή Zhytomyr.

Τις τελευταίες 24 ώρες, οι ρωσικές δυνάμεις, χρησιμοποιώντας επιχειρησιακή-τακτική αεροπορία, μη επανδρωμένα εναέρια οχήματα, δυνάμεις πυραύλων και πυροβολικό, κατέστρεψαν μια αποθήκη καυσίμων και λιπαντικών του ουκρανικού στρατού, έως και πέντε αμερικανικά μαχητικά οχήματα BMP Bradley σε πλατφόρμα με ξένο στρατιωτικό εξοπλισμό , καθώς και βάση για πλοία μη επανδρωμένων εναέριων οχημάτων.

Το Υπουργείο Άμυνας της Ρωσίας επισημαίνει ότι αυτές οι επιθέσεις αντιπροσωπεύουν σημαντικό πλήγμα στις υλικοτεχνικές και μαχητικές δυνατότητες των Ενόπλων Δυνάμεων της Ουκρανίας. Λεπτομέρειες για τον αριθμό των θυμάτων και τις ζημιές δεν έχουν γίνει γνωστές.

Πρόκειται για μία από μια σειρά επιθέσεων που πραγματοποιούν οι ρωσικές δυνάμεις σε υποδομές της Ουκρανίας, ενώ οι μάχες στο μέτωπο συνεχίζονται. Σύμφωνα με πληροφορίες από το πεδίο, η κατάσταση παραμένει τεταμένη, και οι συγκρούσεις συνεχίζονται προς πολλές κατευθύνσεις.

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη