Γυμνός... στον Κηφισό! Αλλοδαπός έκανε βόλτα στη λεωφόρο προκαλώντας έκπληξη στους οδηγούς (BINTEO)


Ένα ασυνήθιστο περιστατικό σημειώθηκε το απόγευμα της Τρίτης 24 Σεπτεμβρίου, όταν άνδρας εθεάθη να κυκλοφορεί γυμνός στη λεωφόρο Κηφισού, στο ύψος της λαχαναγοράς. Η θέα ενός γυμνού άνδρα να περπατά ανέμελος σε έναν από τους πιο πολυσύχναστους δρόμους της Αττικής προκάλεσε σοκ και περιέργεια στους διερχόμενους οδηγούς.

Το γεγονός συνέβη λίγο μετά τις 5 το απόγευμα, όταν ο άνδρας, αδιαφορώντας για το περιβάλλον γύρω του, περπατούσε δίπλα στον δρόμο, σαν να βρισκόταν σε μια χαλαρή απογευματινή βόλτα. Κάποιοι οδηγοί έσπευσαν να τραβήξουν βίντεο του απρόσμενου "θεάματος",το οποίο έγινε γρήγορα viral στα social media.

Η ακριβής αιτία της συμπεριφοράς του παραμένει άγνωστη, με κάποιους να εικάζουν ότι επρόκειτο για μια αντίδραση στη ζέστη της ημέρας ή ακόμα και για μια πράξη που αποσκοπούσε να τραβήξει την προσοχή. Άλλοι αστειεύτηκαν, λέγοντας πως ίσως ο άνδρας μπέρδεψε τον δρόμο με κάποια παραλία γυμνιστών!

Οι αρχές ενημερώθηκαν για το περιστατικό και αναμένεται να διερευνήσουν τις συνθήκες και τα κίνητρα πίσω από αυτήν την ασυνήθιστη "εμφάνιση" στον Κηφισό.


Κάποιοι νόμισαν ότι γυρίζονταν σκηνές από το Terminator 7 στην Αθήνα !!

Post a Comment

Νεότερη Παλαιότερη